Στην Στύψη ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Στην Στύψη ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Την Στύψη επισκέφτηκε χθες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης ενόψει της περιοδείας του στην Λεσβιακή ύπαιθρο.

Ο κ. Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολο Αλατζά και την μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Αγγελική Σαραντινού ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νίκο Δράκουλα, για την εξέλιξη των έργων στο γήπεδο της Στύψης, παρουσία του αναδόχου εργολάβου, ένα έργο που εκτελείται από την Περιφερειακή Αρχή, ενώ οι παράγοντες του συλλόγου «Γερμανός Καραβαγγέλης» ζήτησαν την συμβολή της Περιφέρειας ώστε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επίσημα παιχνίδια.

Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το φράγμα της περιοχής, και ενημερώθηκε για τις προοπτικές που υπάρχουν ώστε αυτό να καταστεί λειτουργικό, προκειμένου να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής που αφορά την ύδρευση και την άρδευση.

«Συνεχίζουμε με τους συνεργάτες μου τις εξορμήσεις μας σε χωριά της Λέσβου ώστε να έχουμε καθημερινή επαφή με τους Προέδρους και τους κατοίκους για να λύνουμε προβλήματα. Στην Στύψη ολοκληρώνουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου σύντομα, είδαμε το φράγμα που υπάρχει εκεί και συζητήσαμε τρόπους αξιοποίησης του. Χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους δραστήριους και διεκδικητικούς για τον τόπο τους, όπως εδώ στη Στύψη», δήλωσε στο τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Μουτζούρης.

Σήμερα το απόγευμα ο Περιφερειάρχης θα επισκεφτεί το Κάτω Τρίτος.

 

To top