49 νέα κρούσματα στα σχολεία της Λέσβου

49 νέα κρούσματα στα σχολεία της Λέσβου

Κατακόρυφη αύξηση σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στα νέα κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Λέσβου.

Στη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση συνολικά σήμερα διαπιστώθηκαν 22 κρούσματα, 17 σε μαθητές και 5 σε εκπαιδευτικούς, ενώ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση διαπιστώθηκαν συνολικά 27 νέα κρούσματα, 24 σε μαθητές και 3 σε εκπαιδευτικούς.

Πιο συγκεκριμένα, στη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση πέντε μαθητές διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοιό στο 2ο Δημοτικό Μυτιλήνης, τέσσερις μαθητές στο Δημοτικό Μόριας, τρείς μαθητές στο Δημοτικό Καλλονής, δύο μαθητές στο 1ο Δημοτικό Μυτιλήνης και από ένας μαθητής θετικός διαπιστώθηκε στο 8ο Δημοτικό Μυτιλήνης, στο Νηπιαγωγείο Αγιάσου και στο 1ο Νηπιαγωγείο Καλλονής.

Ακόμα, πέντε εκπαιδευτικοί διαγνώστηκαν θετικοί στο 9ο Δημοτικό Μυτιλήνης, στο 8ο Δημοτικό Μυτιλήνης, στο Δημοτικό Χάλικα, στο Δημοτικό Δαφίων και στο Δημοτικό Μόριας.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, διαπιστώθηκαν έξι μαθητές θετικοί στον κορονοιό στο 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, τέσσερις μαθητές στο ΕΠΑΛ Καλλονής, από δύο μαθητές θετικοί διαγνώστηκαν στο 5ο ΓΕΛ Μυτιλήνης, στο1ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, στο 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης και στο 2ο ΓΕΛ Μυτιλήνης. Από ένας μαθητής θετικός διαγνώστηκε επίσης, στο Πρότυπο ΓΕΛ, στο 6ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης, στο Γυμνάσιο Καλλονής, στο 1ο ΕΠΑΛ Γέρας, στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης και στο ΓΕΛ Αγιάσου.

Επιπλέον, από τρείς εκπαιδευτικοί θετικοί βρέθηκαν στο Γυμνάσιο Καλλονής, στο ΕΠΑΛ Καλλονής και στο ΓΕΛ Αγιάσου.

 

To top