Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Μυτιλήνης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Μυτιλήνης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Το Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού επισκέφτηκε το σταθμό της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Μυτιλήνης – Θερμής, στον Καρά Τεπέ , για να πάρουν μια εικόνα για τη λειτουργία της πυροσβεστικής, οπου και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα οχήματα, τις στολές και τον εξοπλισμό της πυροσβεστικής, να τα αγγίξουν, υπό την εποπτεία πυροσβεστών και να τους θέσουν ερωτήσεις.

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παρουσίασαν τη σημασία της πρόληψης και των βασικών μέτρων ασφαλείας σε περίπτωση πυρκαγιάς. Επίσης, παρουσίασαν τον εξοπλισμό και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την κατάσβεση πυρκαγιών, παρέχοντας ένα ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό περιεχόμενο στα μέλη μας.

Η επίσκεψη αποτελεί μέρος των προσπαθειών του Τοπικού Τμήματος Μυτιλήνης για την εκπαίδευση και την προετοιμασία των μελών του σε θέματα ασφαλείας και προστασίας. Επιπλέον, η συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενισχύει τις δεσμεύσεις μας για την ασφάλεια και την προστασία του κοινού.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης για την ευκαιρία που μας παραχωρήθηκε να επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις τους και για την ενημέρωση που μας παρείχαν».

 

To top