Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Λήμνου στη Μυτιλήνη

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Λήμνου στη Μυτιλήνη

Σειρά συναντήσεων στη Μυτιλήνη για θέματα αρμοδιότητάς του πραγματοποίησε την Παρασκευή 22 Μαρτίου ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ευάγγελος Χασάπης, ενώ συμμετείχε και στη Γενική Συνέλευση της Δ.Ε.Δ.Α.Π.Α.Λ.

Ειδικότερα, ο Αντιδήμαρχος επισκέφθηκε τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Λεμονό, την κ. Ελένη Βαγιάνη του Τμήματος Περιβάλλοντος και τον κ. Δημητρακέλλη του Τμήματος Υδροοικονομίας. Απασχόλησαν σειρά θεμάτων μεταξύ των οποίων ζητήματα ύδρευσης και εξασφάλισης επάρκειας υδατικών πόρων καθώς και θέματα περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της ΠΒΑ κ. Παναγιώτη Παρασκευά και την Προϊσταμένη της Δ/νσης Βιομηχανίας, Ενέργειας & Φυσικών Πόρων κ. Μάρθα Ατσικπάση, για περιβαλλοντικά θέματα.

Ο Αντιδήμαρχος συμμετείχε επίσης στη Γενική Συνέλευση της Δ.Ε.Δ.Α.Π.Α.Λ. η οποία εξέλεξε το νέο Δ.Σ. του φορέα, με τον κ. Χασάπη να συμμετέχει ως εκπρόσωπος του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Λήμνου.

Την ίδια μέρα ο Αντιδήμαρχος μετέβη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου όπου ενημερώθηκε από τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Υδάτων Β. Αιγαίου κ. Ευάγγελο Κοντή, σχετικά με ζητήματα ενίσχυσης των υδατικών πόρων του νησιού.

Τέλος, συναντήθηκε με τον Δασάρχη Λέσβου κ. Φώτιο Κράλλη, η συζήτηση με τον οποίο επικεντρώθηκε στο πρόβλημα διαχείρισης του πληθυσμού των πλατωνιών της Λήμνου ενώ παράλληλα απασχόλησαν άλλα ζητήματα αρμοδιότητας της υπηρεσίας, όπως η προμήθεια δενδρυλλίων.

To top