Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Λέσβου για την αξιολόγηση

Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Λέσβου για την αξιολόγηση

Σε γενική συνέλευση για να παρθούν  αποφάσεις επαναπροκήρυξης της απεργίας αποχής  καλεί τα μέλη της η ΕΛΜΕ Λέσβου, την Τετάρτη 27 Μαρτίου  το απόγευμα στα Κεντρικά Λύκεια.

«Κυβέρνηση και υπουργείο, ανήμποροι να επιβάλλουν αλλιώς την αντιδραστική αναδιάρθρωση στην εκπαίδευση, κατρακυλούν στον ωμό αυταρχισμό. Μετά τις ντροπιαστικές εγκυκλίους του ΥΠΑΙΘΑ όπου από εργοδότης αυτοαναγορεύεται «δικαστής», καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και ενεργά στις διαδικασίες που αφορούν όλο τον υπόλοιπο εργασιακό τους βίο και να δώσουν απάντηση στην απαξίωση των εκπαιδευτικών ως εργαζομένων, τους εξαναγκασμούς και τις απειλές.
Ο αγώνας απέναντι στην αξιολόγηση είναι στο κρίσιμο εκείνο σημείο που η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για να πάρουμε τις αποφάσεις που θα προστατέψουν και θα κλιμακώσουν τον αγώνα μας.
Εν όψει της έκτακτης ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ που προγραμμάτισε η ΟΛΜΕ για το Σάββατο 30/3, καλούμε σε Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Λέσβου, την Τετάρτη 27-03-2024 στα Κεντρικά Λύκεια, ώρα 18.30.
Η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση θα συνεχιστεί!
Όλοι στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ για να πάρουμε αποφάσεις επαναπροκήρυξης της απεργίας αποχής!
Ο αυταρχισμός, οι αυθαιρεσίες, οι εκβιασμοί και οι δικαστικές προσφυγές δεν θα μας σταματήσουν! Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα!
2 / 2
Δεν θα επιτρέψουμε τα σχολεία να καταντήσουν «αξιολογικές αρένες», δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συνεχίσει να προσβάλλει την παιδαγωγική και επαγγελματική μας ακεραιότητα».

To top