Παρέμβαση Δημάρχου Μυτιλήνης για τον Αιολικό: «Να επιστρέψει στη φυσική του έδρα»

Παρέμβαση Δημάρχου  Μυτιλήνης για τον Αιολικό: «Να επιστρέψει στη φυσική του έδρα»

Παρέμβαση στις τελευταίες εξελίξεις στον Αιολικό μετά την απόφαση της διοίκησης να αλλάξει έδρα η ομάδα για τους τελευταίους αγώνες των play out της Super league 2 έκανε με ανάρτησή του ο Δήμαρχος  Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστοφας καλώντας τη διοίκηση να ανακαλέσει την απόφασή της.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Με λύπη παρακολουθούμε τα τελευταία 24ωρα τις εξελίξεις στον Αιολικό Μυτιλήνης, με την απόφαση της διοίκησης να αγωνιστεί η ομάδα στους αγώνες των play out της Super League 2 χρησιμοποιώντας ως έδρα το γήπεδο της Αριδαίας, ενω δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος που να καθιστά το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο οποίο και αγωνιζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, ακατάλληλο.
Ο Αιολικός όμως είναι συνυφασμένος με την πόλη της Μυτιλήνης.
Καλούμε την διοίκηση της ομάδας, έστω και την τελευταία στιγμή, να ανακαλέσει την απόφαση αυτή. Ο Αιολικός πρέπει να δώσει τους εναπομείναντες αγώνες στην μάχη της παραμονής στην ιστορική του έδρα, εκεί που έχει ζήσει τις δύσκολες και τις ένδοξες στιγμές του, εκεί που όλοι μαζί, πριν από λίγους μήνες μόλις, πανηγυρίσαμε την άνοδο της ομάδας στη 2η τη τάξει κατηγορία μετά από 37 χρόνια: στον “Ταρλά” στη Μυτιλήνη.

To top