Η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη στον «Αίολο»

Η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη στον «Αίολο»

Τα 28 πρώτα ονόματα υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου ανακοίνωσε την Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία.

Η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη η οποία θα είναι εκ νέου υποψήφια μίλησε στον «Αίολο» επιλέγοντας να ξεκινήσει από την παραμεθόριο και το Βόρειο Αιγαίο , την επαφή της με τους πολίτες.

Η ίδια σχολιάζει ζητήματα της επικαιρότητας, τις νέες δημοσκοπήσεις που φέρνουν την κυβέρνηση αντιμέτωπη με τη δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης με έμφαση στο ζήτημα της ακρίβειας. «Είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με μέτρα άμεσα. Πρέπει να μπει ένα τέλος στα κέρδη των εταιρειών τα περίφημα καρτέλ που βασανίζουν τον τόπο εδώ και 10 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφέρεται επίσης το θέμα των Τεμπών και συντάσσεται με το αίτημα για απονομή δικαιοσύνης « δεν υπάρχει μεγαλύτερη τραγωδία από το να χάσει ένας γονιός το παιδί του» τονίζει χαρακτηριστικά ενώ όσο αφορά τις ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων αναφέρει ότι «αν καταλήξει η Βουλή στο αίτημα άρσης ασυλίας πολιτικών προσώπων τότε θα προχωρήσει και αυτή η διαδικασία. Οι πολιτικές ευθύνες ανελήφθησαν με την παραίτηση του Υπουργού».  Σχολιάζει  και το ζήτημα της διαρροής των e mails των αποδήμων τονίζοντας ότι ήταν λάθος η παραβίαση του κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων και έχουν αποδοθεί ευθύνες.

Κάλεσε τέλος τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές « και να μην αφήσουν κανέναν άλλο, ν’ αποφασίσει για εκείνους».

To top