Συνάντηση Αθανασίου με μέλη των Εθελοντών Αιμοδοτών και Οργάνων

Συνάντηση Αθανασίου με μέλη των Εθελοντών Αιμοδοτών και Οργάνων

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου, ο Βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο του με την Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης Μαρία Ζερβού και τα μέλη Λουκία Αξαρλή, Βούλα Αξιώτου και Βούλα Αλογδέλλη

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εθελοντές αιμοδότες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες και τις ανάγκες τους σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη δράση τους επισημαίνοντας  τη σημαντικότητα της ύπαρξης και ενίσχυσης του συλλόγου καθώς και την υποστήριξη μέσω του έργου τους σε πολίτες της Μυτιλήνης.

Παρουσίασαν επίσης τα έργα και τις δράσεις του συλλόγου τους, καθώς και τα προγράμματα που έχουν υλοποιήσει για την προώθηση της αιμοδοσίας στην τοπική κοινωνία.
Ο κ. Αθανασίου άκουσε προσεκτικά τις ανησυχίες και τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τις προσπάθειες του με κάθε τρόπο. Εξέφρασε την εκτίμησή του για το έργο των εθελοντών αιμοδοτών και τη συνεισφορά ζωτικής σημασίας στους αποδέκτες.

To top