Εριφύλη Χιωτέλλη: «Δεν υπάρχει αριστερή πρόταση συγκροτημένη απέναντι στον Μητσοτάκη»

Εριφύλη Χιωτέλλη: «Δεν υπάρχει αριστερή πρόταση συγκροτημένη απέναντι στον Μητσοτάκη»

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού   Εριφύλη Χιωτέλλη, άνοιξε τα χαρτιά της στην εκπομπή «Επίκεντρο» για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται αλλά και όλα όσα σχεδιάζει για την ανάδειξη του πολιτισμού στη Μυτιλήνη και τα χωριά. Σχολιάζει επίσης και τις εξελίξεις στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστέρας τονίζοντας ότι σήμερα δεν υπάρχει συγκροτημένη πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη «και αυτό είναι ευθύνη όλου του αριστερού και προοδευτικού χώρου».

Η κα. Χιωτέλλη μίλησε για το φεστιβάλ μουσικής που θέλει να καθιερώσει σαν θεσμό το καλοκαίρι σε συνδυασμό με το Λεσβιακό Καλοκαίρι, για τη θέλησή της να επαναδραστηριοποιηθούν οι δημοτική ορχήστρα, χορευτικά συγκροτήματα και το θεατρικό εργαστήρι αλλά και να αναδειχθούν χώροι πολιτισμού καθώς και να δημιουργηθούν και νέοι χώροι.   Η  Εριφύλλη Χιωτέλλη ως πρώην Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, δεν την εκφράζει ενώ αναφέρει ότι περιμένει να δει ποια θα είναι η πολιτική πρόταση της Νέας Αριστεράς καθώς πολλά από τα στελέχη της είναι παλιοί σύντροφοι και συνοδοιπόροι της.  Για το ΠΑΣΟΚ λέει ότι «σήμερα δεν μπορεί να είναι το ΣΤΟΠ στον Μητσοτάκη, όπως δεν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλάει για την συνεργασία με τον Παναγιώτη Χριστόφα για τα κοινά σημεία « είχαμε την άποψη ότι στην αυτοδιοίκηση οι συνεργασίες δίνουν λύσεις, όπως και η συναντίληψη», αλλά και τη συνεργασία  με άλλα μέλη του συνδυασμού με τους οποίους στο παρελθόν εξέφραζαν διαφορετικές απόψεις. «Είχα και εγώ τις διαφωνίες μου. Δεν το κρύβω. Σε αυτή τη συνύπαρξη έχει σημασία να υπηρετούμε όλοι το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στους πολίτες και μας ψήφισαν. Αν το υπηρετούμε όλοι και υπάρχει εμπιστοσύνη και συνεννόηση βρίσκουμε λύσεις για όλα» αναφέρει χαρακτηριστικά .

 

To top