Απάντηση Χοχλάκα στη ΛΑΣ: “Το χέρι βοηθείας” φάνηκε στην ψηφοφορία για εκπροσώπους στην ΕΝΠΕ»

Απάντηση Χοχλάκα στη ΛΑΣ: “Το χέρι βοηθείας” φάνηκε στην ψηφοφορία για εκπροσώπους στην ΕΝΠΕ»

Επέστρεψε τις κατηγορίες της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση για «πλήρη ευθυγράμμιση» με την κυβέρνηση με την στάση της στην  πρόταση για έκδοση ψηφίσματος κατά της ιδιωτικής εκπαίδευσης, η επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή Πορείας για τα Νησιά μας» Βάσω Χοχλάκα τονίζοντας ότι το «χέρι βοηθείας» από την Περιφερειακή αρχή φάνηκε κατά την ψηφοφορία  εκλογής εκπροσώπων για την ΕΝΠΕ.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Σχετικά με την Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και όσα αυθαίρετα συμπεραίνει η επικεφαλής της κα Κυρίτση:

Αυτό που τόνισα στην τοποθέτησή μου στη συνεδρίαση του ΠΣ και επαναλαμβάνω και τώρα, απόλυτη ανάγκη και προτεραιότητα για το περιφερειακό μας συμβούλιο είναι η στήριξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Να απαιτήσουμε με κάθε τρόπο και από κάθε αρχή την ενδυνάμωση του βασικού αναπτυξιακού μοχλού για τη νησιωτική περιοχή μας και την αναστροφή του μαρασμού που υφίσταται τα τελευταία χρόνια, διαφυλάσσοντας ένα σπουδαίο δημιούργημα και όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Όλα εκείνα που αναφέρει εναντίον μου η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι υποκειμενικά συμπεράσματά της.

Η πρακτική της δε, αποτελεί ξεπερασμένο και αναποτελεσματικό δείγμα επαναστατικής γυμναστικής, που εντέλει μας αποσπά, διασπώντας τη συνοχή μας σε κάθε διεκδικητικό πλαίσιο.

Τέλος σε ό,τι αφορά τις κορώνες περί ταύτισης , όπως αποδείχτηκε στην πράξη, το “χέρι βοηθείας” δόθηκε στη ΛΑΣ στην ανάδειξη αντιπροσώπων για την ΕΝΠΕ και φάνηκε ξεκάθαρα από το αποτέλεσμα».

Θυμίζουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την ανάδειξη εκπροσώπων για την Ένωση Περιφερειών είχαν κατατεθεί μόνο δυο ψηφοδέλτια από τη ΛΑΣ και την “Αλλαγή Πορείας” και εξελέγησαν δυο εκπρόσωποι από τη Λαϊκή Συσπείρωση και ένας από την “Αλλαγή Πορείας”.

To top