Συνάντηση του Ιάσονα Πιπίνη με τον Πρωθυπουργό με τη Λέσβο στο επίκεντρο

Συνάντηση του Ιάσονα Πιπίνη με τον Πρωθυπουργό με τη Λέσβο στο επίκεντρο

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, στην οποία μεταξύ άλλων συζήτησαν και ζητήματα που σχετίζονται με τη Λέσβο.
«Θέματα της αρμοδιότητας μου, που σχετίζονται με τις διεθνείς σχέσεις της χώρας, αλλά και ζητήματα που απασχολούν τη Λέσβο, είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνάντηση που είχα μαζί του», αναφέρει ο κ. Πιπίνης.
Στη συνάντηση, που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο, είχε την ευκαιρία να μεταφέρει στον κ. Μητσοτάκη μια σειρά ζητημάτων.
«Από πλευράς μου, στο βαθμό που μπορώ, θα συνεχίσω να μεταφέρω στην κεντρική κυβέρνηση θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας στο νομό Λέσβου και κυρίως τα ζητήματα που εγώ προσωπικά, εδώ και περίπου δυο χρόνια, έχω αναδείξει δημόσια και πιστεύω ότι αποτελούν προτεραιότητα για την ανάπτυξη του τόπου μας» καταλήγει ο κ. Πιπίνης.
O κ. Πιπίνης κατά την προεκλογική περίοδο είχε θίξει ιδιαίτερα το ζήτημα της ενίσχυσης του συστήματος υγείας στη Λέσβο, την ανάπτυξη του τουρισμού και την προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

To top