Λήμνος: Επιστολές Αντιδημάρχου παιδείας προς Διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικούς & συλλόγους

Λήμνος: Επιστολές Αντιδημάρχου παιδείας προς Διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικούς & συλλόγους

Επιστολές προς τις Διευθύνσεις των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τα Σωματεία Εκπαιδευτικών ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ Λήμνου, καθώς επίσης και προς τους Συλλόγους, τους Φορείς και τις Δομές πολιτισμού και αθλητισμού του νησιού, έστειλε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου κ. Ιουλία Λυγδά, εκφράζοντας τη διάθεσή της για απρόσκοπτη και εποικοδομητική συνεργασία, αλλά και την επιθυμία της νέας Δημοτικής Αρχής να είναι αρωγός στις προσπάθειές τους.

Στην επιστολή της προς τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων της Λήμνου, η Αντιδήμαρχος επισημαίνει ότι, ως εκπαιδευτικός και Διευθύντρια εκπαιδευτικής μονάδας, εκτιμά ιδιαιτέρως τη σημαντική προσφορά τους και το σπουδαίο εκπαιδευτικό τους έργο. Επίσης, εκφράζει το ενδιαφέρον της να συμβάλει στην αντιμετώπιση προβλημάτων, να ενισχύσει τις προσπάθειές τους και να διευκολύνει το έργο τους.

Στην επιστολή προς τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του νησιού, η κ. Λυγδά αναγνωρίζει την επιτυχημένη πορεία τους και τη σημαντική προσφορά τους στην τοπική κοινωνία και εκφράζει την επιθυμία της να ενισχύσει τις προσπάθειές τους, να αναδείξει και να διευρύνει το έργο τους.

Τέλος, και στις δύο επιστολές αναφέρεται ότι, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού με τις σχολικές μονάδες, καθώς και τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, θα ακολουθήσουν συναντήσεις γνωριμίας, αλλά και παραγωγικής συζήτησης

To top