Λήμνος : Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου – Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Λήμνος : Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου – Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος
Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Λήμνου η απώλεια του Νίκου Ρόκκου, αδερφού του διάσημου τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου σε ηλικία 50 ετών. Ο 50χρονος είχε εκλεγεί Πρόεδρος στην κοινότητα Καλλιόπης ενώ ήταν επαγγελματίας ψαράς. Την Κυριακή το πρωί είχε αναχωρήσει με τη βάρκα του για υποβρύχιο ψάρεμα και αγνοούνταν για ώρες, εντοπίσθηκε νεκρός γύρω στις 11 το βράδυ.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμεναρχείου
Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο.Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη. Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία “ΑΜΝΙΟΥ” (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου).

Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους “ΕΙΡΗΝΗ” Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου.

Η ΛΑ.ΣΥ Λήμνου αποχαιρετά τον Νίκο Ρόκκο

Με βαθιά θλίψη και πόνο αποχαιρετούμε τον συναγωνιστή Νίκο Ρόκκο, νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κοινότητας Καλλιόπης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά.

Ο Νίκος, αγαπητός σε όλο τον κόσμο, με αναπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης, δεν πρόλαβε να κάνει πράξη τα σχέδιά του για το χωριό του και όχι μόνο, που εκφράζονται μέσα από το πρόγραμμα της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρόλο που είχε φροντίσει να δημιουργήσει στέκι ψυχαγωγίας για τους ηλικιωμένους του χωριού του, πριν ακόμα αναλάβει και τυπικά τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της κοινότητας.

Η απώλειά του είναι μεγάλη για όλους μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη μητέρα του, στα αδέρφια του, στα παιδιά του και στους οικείους του.
Θα τον θυμόμαστε μέσα από τους αγώνες για να υλοποιηθούν οι στόχοι που οραματίστηκε για το χωριό του και για τον τόπο μας γενικότερα.

To top