Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο Βαλασέλλη

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο Βαλασέλλη

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον Διευθυντή του Aeolos TV και δημιουργό του Jazler Χρήστο Βαλασέλλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις 49 ετών συγκλονίζοντας με τον χαμό του όλη τη Λέσβο και όχι μόνο.

 

Ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος στη Μυτιλήνη γέμισε με πλήθος κόσμου ενώ πολλοί φίλοι του ταξίδεψαν από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη,  συντετριμμένοι προκειμένου να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Απαρηγόρητοι δυο άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία στην τοπική τηλεόραση και αγάπησαν το Χρήστο Βαλασέλλη σαν γιο τους . Ο Μανώλης Γιαννακέλος και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Πολλοι δημοσιογράφοι από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, παλιοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί και συνοδοιποροι του Χρήστου Βαλασέλλη στα μουσικά κανάλια που είχε δημιουργήσει , όλοι στενοί φίλοι σαν οικογένειά του . Κάποιοι από τους δικούς του ανθρώπους την οικογένεια που είχε ο ίδιος επιλέξει, ήταν εκείνοι που σήκωσαν το φέρετρο μετά το τέλος της λειτουργίας από την Αγία Τριάδα μέχρι το νεκροταφείο της Αγίας Κυριακής. Και το θερμό χειροκρότημα στο τέλος υπό βροχή , ήταν ένα μεγάλο «ευχαριστώ», για όλα όσα πρόσφερε στα τοπικά ΜΜΕ αυτός ο σπουδαίος δημιουργός, ο αιώνος έφηβος που έζησε αθόρυβα όμως η παρακαταθήκη που αφήνει θα ακούγεται δυνατά ,για πάντα.

To top