Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λέσβου αποχαιρετά την Ειρήνη Μιχαλέλη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λέσβου αποχαιρετά την Ειρήνη Μιχαλέλη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου την αποχαιρετά την καλλιτέχνιδα  Ρηνούλα Μιχαλέλη, με την παρακάτω ανακοίνωση:

Αποχαιρετούμε με οδύνη και συγκίνηση την Ειρήνη Μιχαλέλη. Τη συντρόφισσα, την αγωνίστρια της Αριστεράς, την καλλιτέχνιδα, τη φίλη μας, Ρηνούλα, που μας άφησε τόσο πρόωρα.

Η Ρηνούλα Μιχαλέλη γεννήθηκε το 1955 στο Πλωμάρι και διατέλεσε διευθύντρια του Γηροκομείου Πλωμαρίου και διευθύντρια στο Δήμο Μυτιλήνης. Ήταν άνθρωπος του πολιτισμού, όντας για δεκαετίες μέλος της χορωδίας Μυτιλήνης, αλλά και ζωγράφος.

Πάντα παρούσα στην κοινωνική και πολιτική δράση μέσα από τις τάξεις του ΚΚΕ, του Συνασπισμού και αργότερα του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τέλους, στυλοβάτιδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Πλωμάρι. Πάντα με ενδιαφέρον και αγωνία για τα προβλήματα της περιοχής, με πρόσφατη την δραστηριοποίησή της για να βρεθεί λύση για το Μιχαλέλειο Γηροκομείο. Πάντα με μεράκι να διδάσκει ζωγραφική στα παιδιά του Πλωμαρίου και να συμμετέχει σε εκθέσεις με τα έργα της.

Θα μας λείψει η ζωντανή της παρουσία και το χαμόγελό της. Θα την θυμόμαστε πάντα με αγάπη και συγκίνηση. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

To top