JOTA-JOTI 2023: Οι οδηγοί της Μυτιλήνης επικοινωνούν με όλο τον κόσμο

JOTA-JOTI 2023: Οι οδηγοί της Μυτιλήνης επικοινωνούν με όλο τον κόσμο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το JOTA-JOTI 2023, το ετήσιο γεγονός όπου Πρόσκοποι και Οδηγοί από όλον τον πλανήτη επικοινωνούν μεταξύ τους, φέρνοντας περισσότερους από 1.000.000 συμμετέχοντες σε επαφή μέσω ραδιοερασιτεχνικών σταθμών και διαδικτύου.

«Ο Κλάδος Οδηγών και Μεγάλων Οδηγών του Τοπικού Τμήματος Μυτιλήνης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διακρίθηκε φέτος στην D-Challenge έκδοση του JOTI, συμπληρώνοντας 10 διαδικτυακές αποστολές, καθώς και πολλές αποστολές μέσω ασυρμάτου.

Το Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης του Σ.Ε.Ο. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Νήσου Λέσβου ΣΥ.ΡΑ.Λ. (SZ8LES) τον πρόεδρό του, κ. Παναγιώτη Κατωτριώτη (SV8JNL) καθώς και τα μέλη του ΔΣ, για την αδιάλειπτη στήριξη τους, τις τεχνικές τους γνώσεις και τον εξοπλισμό που προσέφεραν, καθιστώντας δυνατή την επιτυχή υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος για μία ακόμα χρονιά.

Είναι περισσότερο από μια απλή επικοινωνία. Είναι το μήνυμα ενότητας και αδελφοσύνης που περνά μεταξύ νέων από κάθε γωνιά του κόσμου, συμβολίζοντας τη δύναμη και την αλληλεγγύη της παγκόσμιας κοινότητας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης.

To top