ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ: Κάλεσμα για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την Υγεία

ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ: Κάλεσμα για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την Υγεία

Το Παράρτημα Λέσβου ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας των Εργατικών Κέντρων, σωματείων και Φορέων για την Υγεία:
Την ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ και ώρα 10 το πρωί στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου,
Την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ και ώρα 6μ.μ. στην Παναιγαιακή κινητοποίηση στο Υπουργείο Υγείας, στην Αθήνα, με το παρακάτω πλαίσιο αιτημάτων:
Πλήρη στελέχωση των Νοσοκομείων Μυτιλήνης και Λήμνου, με όλες τις ειδικότητες γιατρών, με κάλυψη των κενών σε νοσηλευτές και μόνιμου προσωπικού. Να δοθεί έμφαση στην πρόσληψη σε νεφρολόγους και ακτινολόγους.
Πλήρης στελέχωση των Κέντρων Υγείας με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και το απαραίτητο προσωπικό, με έμφαση στην πρόσληψη παιδιάτρων και καρδιολόγων. Κάλυψη όλων των κενών των αγροτικών και περιφερειακών ιατρειών.
Στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης, και επαναφορά της 24ωρης λειτουργίας του. Επαναλειτουργία ή λειτουργία των Κέντρων Εφημέρευσης σε Μανταμάδο, Πέτρα-Μόλυβο, Αγιάσο, Ερεσό και Μούδρο Λήμνου.
Όχι άλλη καθυστέρηση στο φτιάξιμο και την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μανταμάδου.
Δημιουργία σταθμών του ΕΚΑΒ, σε καίρια σημεία του νησιού, με οχήματα επανδρωμένα με διασώστες για άμεση παρέμβαση στα απομακρυσμένα χωριά του νησιού. Καμία εμπλοκή του Στρατού.
ΜΕΘ και ΜΑΦ στο νοσοκομείο της Λήμνου.

To top