Με λαμπρότητα η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Μυτιλήνη (pics)

Με λαμπρότητα η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Μυτιλήνη (pics)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες η προκυμαία της Μυτιλήνης πλημμύρισε κυριολεκτικά από κόσμο στην  μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Το πρωί τελέσθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Άγαλμα της Ελευθερίας από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στις εκδηλώσεις ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Δημήτρης Ιατρίδης.

Πολλά τμήματα πολιτιστικών και χορευτικών συλλόγων με παραδοσιακές στολές,  ο Σύλλογος Ελληνοαμερικάνων, το παράστημα Μυτιλήνης της Ελληνικής  Ομάδας Διάσωσης, ο Ερυθρός σταυρός και τμήματα προσκόπων και οδηγών έδωσαν το παρών στην παρέλαση, καθώς επίσης και παιδικοί σταθμοί τα εκπαιδευτήρια Πλάτωνος και το  παράρτημα Εθνικού Ωδείου .

Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση θα μεταδοθεί σε επανάληψη σήμερα Σάββατο 28η Οκτωβρίου από την Τηλεόραση του  Aeolos τις εξής ώρες:  στις 2.45 (Καλλονή) 3μμ. (Μυτιλήνη) 17.45 (Καλλονή) 6μμ (Μυτιλήνη) και στις 9.10 μμ (Μυτιλήνη) 10.15 (Καλλονή) 

 

 

To top