Αθανασίου για τις εκλογές: «Ο γυρολόγος και η ομοχώριά του ομάδα ν’ αντιληφθούν ότι η πολιτική δεν είναι εμπορική εταιρεία»

Αθανασίου για τις εκλογές: «Ο γυρολόγος και η ομοχώριά του ομάδα ν’ αντιληφθούν ότι η πολιτική δεν είναι εμπορική εταιρεία»
ÓõíÜíôçóç ôïõ õðïõñãïý Äéêáéïóýíçò ×áñ. Áèáíáóßïõ ìå ôïí Ðñüåäñï ôçò Äçìïêñáôßáò ÊÜñïëï Ðáðïýëéá ôçí ÐáñáóêåõÞ 27 Óåðôåìâñßïõ 2013. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Στην αντεπίθεση με υψηλούς τόνους βγήκε με γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο κ. Αθανασίου απαντά στην κριτική που έχει γίνει στον ίδιο για το ρόλο του στις εκλογές τονίζοντας ότι δεν νομιμοποιείται  «ο γυρολόγος και η γνωστή  ομοχώριά του   ομάδα»  να ομιλούν για τη Νέα Δημοκρατία.

Στη δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ ενδεχομένως να  «δείχνει» τον Νίκο Κατράνη ο οποίος  αναφέρθηκε ονομαστικά στον ίδιο σε πρόσφατη ανάρτησή του και σε δηλώσεις του για τα αίτια του εκλογικού αποτελέσματος τόσο στην Περιφέρεια όσο και στους δήμους.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής :

«Ο γνωστός γυρολόγος της πολιτικής και υπάλληλος, κατά περίπτωση, Δημάρχων, δεν νομιμοποιείται να ομιλεί για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Το ποιος στήριξε, συνειδητά και αποδεδειγμένα, την υποψηφιότητα του κ. Στεφανή είναι γνωστό. Το ποιος κρατά όλα αυτά τα χρόνια, δυνατή και πρώτη δύναμη τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο νησί μας είναι και αυτό γνωστό. Εξάλλου, πρόσφατα είχαμε Βουλευτικές εκλογές.

Ο γυρολόγος  και η «γνωστή», ομοχώριά του, ομάδα να μας πουν πώς συμπεριφέρθηκαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου βαθμού. Γιατί μαζί με την ανεπάρκεια και την ανευθυνότητά τους,  συμπορεύθηκε και (η πάγιά τους τέχνη) η υπονόμευση.

Πρέπει, επιτέλους, να αντιληφθεί η «γνωστή» ομάδα ότι η  πολιτική  δεν είναι  εμπορική εταιρεία, ούτε μέσον επίτευξης ιδιοτελών στόχων και ότι νέα και άφθαρτα πρόσωπα ενεργοποιούνται τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην αυτοδιοίκηση και κανείς δεν θα τους κλείσει το δρόμο. Και φυσικά, όλοι έχουμε μια μικρή ιστορία σε αυτόν τον τόπο.

 

To top