Συνάντηση Ταξιάρχη Βέρρου με υπουργούς για τη Βρίσα και το κλειστό γυμναστήριο Καλλονής

Συνάντηση Ταξιάρχη Βέρρου με υπουργούς για τη Βρίσα και το κλειστό γυμναστήριο Καλλονής

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, που εξασφάλισε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών με ένα ισχυρότατο ποσοστό από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ταξίδεψε την Πέμπτη στην Αθήνα για μία σειρά συναντήσεων με Υπουργούς. Συνοδευόμενος από τον Ειδικό συνεργάτη του Δήμου για θέματα έργων Κώστα Κατσαρό, ο κ. Βέρρος κατά τις συναντήσεις του στην Αθήνα, έθεσε μεταξύ άλλων στην προτεραιότητα των διεκδικήσεών του τα θέματα της Βρίσας και το σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλονής.

Με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Ταχιάο, που είναι ακριβώς αρμόδιος για θέματα υποδομών, ο Δήμαρχος συζήτησε για καθυστερούμενες χρηματοδοτήσεις από έκτακτα φαινόμενα που έπληξαν τη Δυτική Λέσβο, αλλά και για τα εκκρεμή θέματα της Βρίσας, όπως το μείζον με την οριστική διευθέτηση του ζητήματος με τα μπάζα. Γενικότερα ο Δήμαρχος παρουσίασε στον Υφυπουργό την ετοιμότητα του Δήμου του σε μελέτες, ζητώντας χρηματοδότηση για αποκαταστάσεις υποδομών (δρόμοι, γέφυρες, τοιχία) άνω του 1,5 εκ. ευρώ.

Από τις συναντήσεις του Δημάρχου στην Αθήνα, ξεχώρισε και εκείνη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, όπου έγινε μία μακρά συζήτηση σχετικά με τη δυνατότητα χρηματοδότησης του Δήμου για μία σειρά από έργα και δράσεις που είναι πανέτοιμος να προχωρήσει. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος ανέδειξε για μία ακόμη φορά το θέμα του έτοιμου φακέλου για το μεγάλο έργο της κατασκευής Κλειστού Γυμναστηρίου στην Καλλονή, με τον Υφυπουργό να ζητά την άμεση υποβολή τεχνικού δελτίου για την ένταξη του έργου στο ΠΔΕ του Υπουργείου.

To top