Με μηνύσεις απειλεί όσους εμπλέκουν τον Περιφερειάρχη και μέλη της παράταξής του με την ακροδεξιά

Με μηνύσεις απειλεί όσους εμπλέκουν τον Περιφερειάρχη και μέλη της παράταξής του με την ακροδεξιά

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί όσους εμπλέκουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα  Μουτζούρη και μέλη της παράταξης “Αλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο” με  την «Χρυσή Αυγή».

Συγκεκριμένα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα παρακάτω:

Τις τελευταίες ημέρες καταβάλλεται, κυρίως στην Αθήνα, οργανωμένη και εντατική προσπάθεια από συντονιζόμενους κύκλους να πλήξουν εκλογικά και εν όψει του Β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, το ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ με τον παντελώς ψευδή ισχυρισμό, ότι συμμετέχουν στον Συνδυασμό υποψήφιοι με καταβολές από την «Χρυσή Αυγή», χαρακτηρίζοντας τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ως ακροδεξιό.
Επώνυμοι δημοσιογράφοι καθώς και συγκεκριμένος Υπουργός, γνωστός για την σχέση του με την άκρα δεξιά επί σειρά ετών, που πρόσφατα επισκέφθηκε την Μυτιλήνη, σε τηλεοπτικά πάνελ μεγάλων ΜΜΕ ανερυθρίαστα προέβαλαν τους παραπάνω ψευδείς ισχυρισμούς, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακόψουν την πορεία μας προς την τελική νίκη της προσεχούς Κυριακής.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση , ότι κανείς υποψήφιος μας δεν ανήκει στον υπόψη κομματικό σχηματισμό. Όλοι διακρίνονται για την προσήλωση τους στην δημοκρατία και τους δημοκρατικούς μας θεσμούς. Το μόνο χαρακτηριστικό τους είναι η αγάπη προς την πατρίδα και τα νησιά μας, για τα οποία επιθυμούν ένα παρόν και ένα μέλλον απαλλαγμένο από την λεγόμενη “μεταναστευτική κρίση”. Δομές και “υπερδομές”, σαν αυτές που ονειρεύονται και σχεδιάζουν διάφοροι κύκλοι, όπως η αντίπαλη μας παράταξη, είναι αυτό που μάχονται και θα παλέψουν να αποτρέψουν. Στον αντίπαλο μας συνδυασμό θα πρέπει να εντοπίσουν «Χρυσαυγίτες», όπως τον γνωστό σε όλη την Λεσβιακή κοινωνία ή στον αρχιτέκτονα και χωροθέτηση των δομών. Ο Μουτζούρης είναι δημοκράτης γνωστός και στην τοπική κοινωνία καθώς και στο Ε.Μ.Πολυτεχνείο, τον οποίο εμήνυσαν δύο φορές γνωστά ακραία κόμματα. Η αγάπη και φροντίδα για τα νησιά μας δεν ονομάζεται “χρυσαυγητισμός”.
Σε κάθε νέα προσπάθεια ψευδούς εμφανίσεως του ΑΛΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ θα αντιδράσουμε αμέσως νομικά και δεόντως.

 

 

To top