Ολοταχώς οι προχωρούν εργασίες στο Κέντρο Υγείας Μανταμάδου- Επίσκεψη του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ

Ολοταχώς οι  προχωρούν εργασίες στο Κέντρο Υγείας Μανταμάδου- Επίσκεψη του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ

Ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός μαζί με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργο Καμπούρη επισκέφθηκαν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου το υπό ανέγερση Κέντρο Υγείας Μανταμάδου προκειμένου να ελέγξουν την πρόοδο των εργασιών. Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου καθώς και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μανταμάδου Χαράλαμπος Τζελαίδης όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση, όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την πρόοδο των εργασιών του έργου και σύμφωνα με τους μηχανικούς ενδεχομένως νωρίτερα από του χρονοδιαγράμματος.

«Όλοι τους έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, ότι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα βοηθήσουν τόσο για την στελέχωση με το απαραίτητο ανθρώπινο – επιστημονικό και μη προσωπικό όσο και με τον κατάλληλο εξοπλισμό του, ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν. Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά για το πραγματικό ενδιαφέρον τους, για το τόσο σημαντικό έργο, τόσο για τον Μανταμάδο όσο και για τα γύρω χωριά της περιοχής να υπάρχει ένα Κέντρο Υγείας το οποίο δημιουργεί αισθήματα ασφαλείας στους κατοίκους», τονίζει στην ανακοίνωση ο κ. Τζελαίδης.

Στο τέλος της επίσκεψης αποδόθηκαν ως ένδειξη σεβασμού και φιλοξενίας, αναμνηστικά κεραμικά δώρα που φέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά του χωριού.

To top