Μουτζούρης: «Δεν θέλουμε Μαυρογιαλουρους οι οποίοι λένε θα και παίρνουν εντολές από αλλού»

Μουτζούρης: «Δεν θέλουμε Μαυρογιαλουρους οι οποίοι λένε θα και παίρνουν εντολές από αλλού»

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με κόρνες και επευφημίες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η κεντρική ομιλία του Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης» Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα δείχνοντας στους συγκεντρωμένους ένα έντυπο που κρατούσε συνεχώς στα χέρια, με το σύνθημα «Ε Μτζουρ»

Ο Περιφερείαρχης έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της Περιφέρειας με έμφαση στην αύξηση του ποσοστού απορρόφησης κονδυλίων μέσω ΕΣΠΑ ανεβαίνοντας στην Πέμπτη θέση ανάμεσα στις 13 περιφέρειες αλλά και στην αύξηση των κονδυλίων για το νέο ΕΣΠΑ σε ποσοστό 45%. Αναφέρθηκε στην υγειονομική κρίση και τις χρηματοδοτήσεις που κατέβαλε η Περιφέρεια για τη στήριξη των επιχειρήσεων, αλλά και στις πρωτοβουλίες για τη στήριξη του τουρισμου και την προβολή του Βορείου Αιγαιου στη Βόρεια Ελλάδα καθώς φέτος καταγράφηκε αύξηση του εσωτερικού τουρισμου.

Ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες δημοπρατείται το επργο ανάπλασης του Αρχοντικού Γεωργιάδη , ενώ αναφέρθηκε και στις πρωτοβουλίες για το Σάρλιτζα όπου όπως είπε μέσα στον Νοέμβριο ξεκινούν οι εργασίες στα ιαματικά Λουτρά .

Καταληγοντας τόνισε για μια ακόμη φορά ότι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος και αποτελεί ένα ουράνιο τόξο με τη συμμετοχή υποψηφίων από όλα τα κόμματα ενώ τόνισε «.. δεν θέλουμε Μαυρογιαλουρους οι οποίοι λένε θα και παίρνουν εντολές από αλλου», δείχνοντας εμμέσως τον συνυποψήφιο του για την Περιφέρεια Αλκιβιάδη Στεφανή .

Στοχευμένα πυρά όμως με πολλές αναφορές στον Στρατηγό, εξαπέλυσε νωρίτερα -ανοίγοντας την εκδήλωση -ο Εκτελεστικός Γραμματέας Άρης Ελευθερίου. Ο κ. Ελευθερίου αναφέρθηκε  πολλές φορές στον Στρατηγό κατηγορώντας τον για τους χειρισμούς στο  μεταναστευτικό και τη Βάστρια, ενώ σχολιασε ότι «ο Στρατηγός έκανε πίσω στο debate και είναι ο μόνος που οπισθοχώρησε».
Στην συγκεντρώση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων  οι πρώην βουλευτές Δημήτρης Βουνάτσος και Γιάννης Γιαννέλλης καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πανάγος Κουφέλος.

Μουτζούρης: «Δεν θέλουμε Μαυρογιαλούρους οι οποίοι λένε θα και παίρνουν εντολές από αλλού»

To top