Π. Κουφέλος: «Η κα Τσιριγώτη θα πρέπει να αναζητήσει στον κ. Χριστόφα τα αίτια ματαίωσης του debate»

Π. Κουφέλος: «Η κα Τσιριγώτη θα πρέπει να αναζητήσει στον κ. Χριστόφα τα αίτια ματαίωσης του debate»

Με γραπτή δήλωση απάντησε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δράση Νέος Δήμος» και υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος με αφορμή τη χθεσινή παρέμβαση της Νίκης Τσιριγώτη όσον αφορά το τηλεοπτικό debate και για ποιον λόγο δεν πραγματοποιείται.

«Η κα Τσιριγώτη θα πρέπει να αναζητήσει στον κ. Χριστόφα την αποφυγή ανοιχτού διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων και την παλαιοκομματική τακτική όπου “κρυπτόμενος” προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, ελλείψει συγκεκριμένων και ρεαλιστικών προτάσεων», αναφέρει – μεταξύ άλλων – σε ανακοίνωση του ο Πανάγος Κουφέλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Προφανώς η κα Τσιριγώτη δεν είναι ενήμερη και δεν έχει παρακολουθήσει τις δηλώσεις μου καθώς έχω ζητήσει κατ’ επανάληψη, σε κάθε δημόσια τοποθέτηση μου, από την αρχή της προεκλογικής περιόδου να πραγματοποιηθεί δημόσια συζήτηση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με όλους τους συνυποψηφίους μου Δημάρχους για το Δήμο Μυτιλήνης. Η τοποθέτηση μου στο “ίδιο κάδρο” με τον κ. Χριστόφα αν μη τι άλλο κρίνεται άδικη και άστοχη. Η κα Τσιριγώτη θα πρέπει να αναζητήσει στον κ.Χριστόφα την αποφυγή ανοιχτού διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων και την παλαιοκομματική τακτική όπου “κρυπτόμενος” προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, ελλείψει συγκεκριμένων και ρεαλιστικών προτάσεων. Δεν έχω καμία σχέση με τον “στρουθοκαμηλισμό” που επιδεικνύει ο κ. Χριστόφας. Τονίζω πως πάντα ήμουν και είμαι πρόθυμος να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση οργανωθεί, έστω και μόνο με την κα Τσιριγώτη, προσφέροντας στους συνδημότες μας, τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να συγκρίνουν τις θέσεις των υποψηφίων Δημάρχων ώστε να επιλέξουν τον καταλληλότερο.”

To top