Στα σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης η Λαϊκή Συσπείρωση

Στα σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης η Λαϊκή Συσπείρωση

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποτελούμενη από περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαφειρίου, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, περιόδευσαν την Παρασκευή το απόγευμα στα σούπερ-μάρκετ της Μυτιλήνης.

Στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές, αναδείχτηκαν τα προβλήματα που έχει ο τόπος μας, τονίζοντας πως μόνο οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στάθηκαν στο πλευρό τους, αγωνίστηκαν μέσα και έξω από τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια.

Πολλές συζητήσεις έγιναν για την κλειστή δομή-φυλακή στη Βάστρια, με τους υποψηφίους να τονίζουν ότι όλοι οι άλλοι συνδυασμοί τόσο στην Περιφέρεια όσο και στους Δήμους, έχουν καταπιεί την γλώσσα τους, ενώ η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από την αρχή που τέθηκε το θέμα, είπε όχι σε καμία δομή φυλακή προσφύγων και μεταναστών, αρνούμενη να βάλει πλάτη στο να γίνει το νησί μας η φυλακή της ΕΕ, δεσμευόμενη να αγωνιστεί μέχρι τέλους για να μην ανοίξει αυτό το αίσχος.

Συζητηθήκαν ακόμη τα ζητήματα της ακρίβειας, των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, της στελέχωσης των κέντρων υγείας. Οι υποψήφιοι κάλεσαν του δημότες να ρίξουν στην κάλπη τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αφού αυτή είναι η μόνη ψήφος που θα επιστρέψει μετά στους ίδιους και δεν θα είναι απέναντι του.

To top