Στην Αγιάσο περιόδευσε την Τετάρτη η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τη Νίκη Τσιριγώτη

Στην Αγιάσο περιόδευσε την Τετάρτη η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τη Νίκη Τσιριγώτη

Πολυπληθές κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Μυτιλήνης, Νίκη Τσιριγώτη, πραγματοποίησε περιοδεία την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023, στην Αγιάσο. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης υποψήφιοι περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Από το Καμπούδι και το Σταυρί έως την πλατεία του χωριού και το πυροσβεστικό κλιμάκιο, μέσα από τα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού, κάλεσαν τους κατοίκους να ισχυροποιήσουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και στο δήμο και στην περιφέρεια, γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση και οι αγωνιστές που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό της, θα είναι δίπλα τους και την επόμενη μέρα των εκλογών, θα είναι στήριγμα του λαού απέναντι σ’ αυτή την πολιτική που τους χτυπά στη γειτονιά, στο χωριό, στην εργασία και σε όλο το εύρος της ζωής του.
Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης και συνομίλησαν μαζί τους σε ιδιαίτερα μαχητικό και αισιόδοξο κλίμα. Η υποψήφια δήμαρχος κάλεσε το λαό της Αγιάσου να ξανακοκκινίσει το χωριό, όπως και στις βουλευτικές εκλογές που ανέδειξε το ΚΚΕ πρώτο κόμμα. Να ανθήσουν στις 8 Οκτώβρη τα κόκκινα γαρύφαλλα και να εκλεγεί πρώτη δύναμη στην αγωνιστική Αγιάσο η Λαϊκή Συσπείρωση, η παράταξη που ποτέ δεν τους είπε ψέματα αλλά αντίθετα μετέφερε τις αγωνίες του στο δημοτικό συμβούλιο. «Ας μην ψάχνουμε διαφορές ανάμεσα στους άλλους δύο υποψηφίους δημάρχους, τους εκλεκτούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, ήταν και οι δύο αντιπεριφερειάρχες του κ. Μουτζούρη και σε θέσεις ευθύνης τα προηγούμενα χρόνια, έχουν δοκιμαστεί. Αντίπαλο δέος απέναντι και στους δύο που θα μεριμνά για τους πολλούς και όχι για τους λίγους είναι η Λαϊκή Συσπείρωση», τονίστηκε στις περισσότερες συζητήσεις.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Αγιάσο οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης αποδεχόμενοι την πρόσκληση του πολιτιστικού καρναβαλικού συλλόγου «Ο ΣΑΤΥΡΟΣ» πραγματοποίησαν συνάντηση μαζί με τους εκπροσώπους του στο καρναβαλικό μουσείο, στο χώρο όπου εκτίθενται μια σειρά σπάνια λαογραφικά εκθέματα, στο χώρο που κτιριακά θέλει ακόμα αρκετές παρεμβάσεις προκειμένου να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες ενός μουσείου ασφαλούς για τα εκθέματά του και τους επισκέπτες. Στη συζήτηση αναδείχθηκε ότι η τέχνη και ο πολιτισμός είναι δικαίωμα που έχουν όλοι οι πολίτες. Η κάθε δημοτική αρχή οφείλει να διευκολύνει τη δράση τέτοιων πολιτιστικών συλλόγων, να εξασφαλίζει αξιοπρεπείς χώρους πολιτισμού ελεύθερους για όλους, καθώς και να αναδεικνύει στοιχεία του πολιτισμού και της παράδοσης που αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας. Αυτό θα κάνει και η Λαϊκή Συσπείρωση από θέση δημοτικής αρχής.

To top