Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Παλαιόκηπο, Παπάδο και Πέραμα

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Παλαιόκηπο, Παπάδο και Πέραμα

Στα χωριά της Γέρας και συγκεκριμένα στον Παλαιόκηπο, στον Παπάδο και στο Πέραμα, περιόδευσε την Τρίτη 26 Σεπτέμβρη, αντιπροσωπία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την υποψήφια περιφερειάρχη Αγλαΐα Κυρίτση και την υποψήφια δήμαρχο Νίκη Τσιριγώτη και με τη συμμετοχή υποψήφιων περιφερειακών, δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Οι υποψήφιοι συνομίλησαν με τους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την ανεπάρκεια έργων, την πολιτική εγκατάλειψης των χωριών και την αδιαφορία για τα προβλήματα τους τόσο από τη Δημοτική και όσο και από την Περιφερειακή Αρχή. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή, απόρροια των αγωνιστικών δεσμών που έχουν αναπτύξει οι υποψήφιοι μαζί με τον κόσμο όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Τόσο οι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης όσο και οι υπόλοιποι περιφερειακοί, δημοτικοί και κοινοτικοί υποψήφιοι κάλεσαν τους κατοίκους, να στηρίξουν αποφασιστικά την Λαϊκή Συσπείρωση στις εκλογές στις 8 Οκτώβρη, για μια δημοτική και περιφερειακή αρχή, που θα βρίσκεται μαζί με τους αγώνες του λαού για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

Η υποψήφια περιφερειάρχης, Α. Κυρίτση, κάλεσε όλους τους κατοίκους, να ψηφίσουν με μοναδικό κριτήριο τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα τους. Ανέδειξε ότι το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απαρτίζεται από ανθρώπους που όλο το προηγούμενο διάστημα βγήκαν μπροστά σε κάθε μικρή ή μεγάλη μάχη για τα προβλήματα του τόπου. Επισήμανε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι η μόνη από τους συνδυασμούς πού πάει κόντρα στις κυβερνητικές κατευθύνσεις, διεκδικεί την ουσιαστική λύση των προβλημάτων ώστε να ζούμε ανθρώπινα στα χωριά μας, διεκδικεί την λήψη μέτρων για την πρόληψη και την προστασία από τις φυσικές καταστροφές κλπ.

Η υποψήφια Δήμαρχος Νίκη Τσιριγώτη μεταξύ άλλων ανέδειξε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι η μοναδική φωνή που αναδεικνύει τα προβλήματα και

τις αιτίες τους τις οποίες και αντιπαλεύει, διεκδικεί ρεαλιστικές λύσεις για το τώρα και δε θυμάται τους κατοίκους των χωριών μόνο προεκλογικά. «Το παράδειγμα της Δημοτικής Αρχής Πάτρας, όπου ο κομμουνιστές και οι υπόλοιποι αγωνιστές μπήκαν μπροστά, δείχνει πως όταν υπάρχει πολιτική βούληση, αμφισβήτηση του ρεύματος της υποταγής στις κυβερνητικές κατευθύνσεις καθώς και αγωνιστική διεκδίκηση στο τιμόνι του Δήμου, μπαίνουν μπροστά οι ανάγκες του λαού και της νεολαίας, για έναν Δήμο πραγματικά όμορφο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τονίστηκε η ανάγκη να ψηφιστεί η Λαϊκή Συσπείρωση στις επερχόμενες εκλογές, γιατί μόνο έτσι μπορεί θα υπάρξει βελτίωση στην καθημερινή ζωή των κατοίκων, βελτίωση στις υπηρεσίες και στις υποδομές υγείας, παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού.

 

To top