Εγκαίνια με ενωτικό κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Αλκ. Στεφανή

Εγκαίνια με ενωτικό κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Αλκ. Στεφανή

Παρουσία υποψηφίων του συνδυασμού αλλά και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής  τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Νέα Δυναμική» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδη Στεφανή , στις Κολόνες.

Τελέστηκε αγιασμός και αμέσως μετά ακολούθησε σύντομη ομιλία όπου ο κ. Στεφανής τόνισε ότι «ο τόπος μας δεν αντέχει άλλα πέντε χρόνια στο περιθώριο». Έκανε  λόγο για μια νέα μορφή διοίκησης που θα περιλαμβάνει επαφή με τον πολίτη, θα ακούει και θα καταγράφει τα προβλήματα και με σκληρή δουλειά θα προσπαθεί να τα αντιμετωπίζει.

«Ελάτε μαζί στο όνειρο για τον τόπο μας» ανέφερε σε άλλο σημείο. Και πρόσθεσε ότι δεν δίνει υποσχέσεις. Έχει σκοπό να εργαστεί σκληρά και μεθοδικά για τον πολίτη των νησιών του Βορείου Αιγαιου, μακριά από λαϊκισμούς και μικροπολιτικές και τοξικότητα.
Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα ότι αισθάνεται άβολα όταν πηγαίνει στα καφενεία και συστήνεται στον κόσμο. «Αισθάνομαι άβολα γιατί δεν θέλω να σκεφτούν – και θα το πω λαϊκά – οτι είμαι άλλο ένα λαμόγιο που ήρθα να ζητήσω την ψήφο τους και να εξαφανιστώ .Δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να προσφέρουμε στον τόπο μας»τόνισε ο ίδιος.
Εξήρε  μάλιστα τη στήριξη του τέως Υπουργού , βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου, λέγοντας ότι είναι «πάντα στο πλευρό μας»
Κλείνοντας αστειευόμενος  είπε «θα σας χαμογελάσω , γιατί με κατηγορούν οτι δεν χαμογελώ. Χαμογελώ στους δικούς μου ανθρώπους -σε εσάς- και πίνω ούζο και κάνω πράγματα που μ αρέσουν , όταν δεν έχω δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη προλόγισε ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης , ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης αλλά και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πανάγος Κουφέλος.

 

To top