Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών στην Καλλονή

Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών στην Καλλονή

 

Την Παρασκευή 24 Μαϊου στις 7.00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Καλλονής, ο Σύλλογος Γυναικών με Νεοπλασία και Φίλων Εθελοντών σε συνεργασία με διακεκριμένους επιστήμονες και ομιλητές διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης που αφορά την εθελοντική  δωρεά μυελού των οστών.

«Με χαρά σας προσκαλούμε στην ενημέρωση “Γίνε Εθελοντής δότης Μυελού των οστών. Χάρισε ζωή ”
Είναι πολύ μεγάλη μας τιμή να συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους επιστήμονες όπως η ομιλήτρια μας Dr Andrea Paola Rojas Gil
Διδάκτωρ Αναπληρωτής Καθηγητής Βιολογίας και Βιοχημείας Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Την ευχαριστούμε που ξεχώρισε την Ροζ Δύναμη για το έργο της και την πρόταση της να ενωθούμε για αυτό τον πολυσήμαντο σκοπό: να ενημερωθούμε όλοι ουσιαστικά το τι είναι , τι σημαίνει να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών, πως μπορεί να γίνει αυτό. Κάποιοι από μας μπορούν να γίνουν το θαύμα που περιμένει ένα παιδί, μπορεί να είναι το δικό σου παιδί !
Η Dr Andrea Paola Rojas Gil είναι επίσημη καλεσμένη ομιλήτρια στο Elia Lesvos Confest με θέμα : Η επίδραση της διατροφικής παρέμβασης με ελαιόλαδο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη σε ασθενείς με λευχαιμία σε κυτταρικούς δείκτες και οξειδωτικό στρες»

 

To top