Τη Λέσβο επισκέφθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Εύη Χριστοφιλοπούλου

Τη Λέσβο επισκέφθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Εύη Χριστοφιλοπούλου

Ολοήμερη επίσκεψη εργασίας στη Λέσβο πραγματοποίησε την Παρασκευή η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας Εύη Χριστοφιλοπούλου και είχε σειρά επαφών και συναντήσεις με τοπικούς φορείς αλλά και στελέχη του κόμματος.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου ξεκίνησε την περιοδεία της με προσκύνημα στον Ταξιάρχη Μανταμάδου και αμέσως μετά επισκέφθηκε το Δημαρχείο Δυτικής Λέσβου στην Καλλονή, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο αλλά και με τον πρώτο επιλαχόντα πολιτευτή της ΝΔ στο νομό  Άρη Χατζηκομνηνό.

Επειτα ακολούθησε συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη  Κωνσταντίνο Μουτζούρη παρουσία του εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Άρη Ελευθερίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού και ΕΣΠΑ Στρατή Κυρατζή.

Το Νοσοκομείο της Λέσβου ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας  της κ. Χριστοφιλοπούλου όπου συναντήθηκε με τον  Πρόεδρο του Νοσοκομείου  Γεώργιο Καμπούρη και εκπροσώπους του σωματείου  των  εργαζομένων.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΕΕΠτης Ν.Δ. όπου και είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ και στελέχη της νεολαίας του κόμματος.

Το απόγεμα η κ. Χριστοφιλοπούλου είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της αγοράς και λοιπά στελέχη της τοπικής κοινωνίας και αργά το βράδυ αναχώρησε για την Αθήνα, υποσχόμενη να μεταφέρει στην ηγεσία του κόμματος όλα τα προβλήματα και επισημάνσεις που της τέθηκαν από τους εκπροσώπους φορέων αλλά και πολίτες κατά τις διάφορες συναντήσεις της.

 

To top