Ιωσήφ Γαληνός | Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ταξιάρχη Βέρρο

Ιωσήφ Γαληνός | Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ταξιάρχη Βέρρο

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΒΕΡΡΟ - Εφημερίδα ΠολιτικάΑγαπητοί μου φίλοι και φίλες,

Πάντα πίστευα ότι ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει την δυνατότητα να συμβάλλει στην διασφάλιση των συνθηκών για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Είναι ανάγκη να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, μακριά από παρωχημένες ιδεοληψίες και αντιλήψεις.

Να συμβάλλουμε ΜΑΖΙ ενεργά, με τις γνώσεις,την όρεξη και την αντίληψη που έχει ο καθένας ,σαν ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ώστε ο Δήμος μας να είναι λειτουργικός ,απλός και φιλικός προς όλους ! Να αναβαθμιστούν οι δημοτικές κοινότητες και να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας!

Με μία τέτοια ομάδα συνεργάστηκα το τελευταίο διάστημα που άρχισα να ασχολούμαι λίγο πιο ενεργά ! Με αγκάλιασε, με συμβούλεψε και προσπαθήσαμε να βρούμε άμεσα λύσεις σε καθημερινά προβλήματα του τόπου μου.

Έχουμε την ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξουμε γιατί είναι ένας νεοσύστατος Δήμος με όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει!

Η τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου μας , Ταξιαρχης Βερρος να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 στην παράταξη του ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ μου δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλω στη βελτίωση της κοινωνίας μας και να προασπίσω τα συμφέροντα των πολιτών.

Στόχος μου είναι να εκπροσωπήσω με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια τα ιδανικά και τις ανάγκες της περιοχής μου.

Σας καλώ να μου δείξετε την εμπιστοσύνη σας και να με στηρίξετε στην προσπάθειά μου αυτή. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την υποστήριξήκαι την εμπιστοσύνη σας.

 

To top