Περιοδεία Αλκιβιάδη Στεφανή στη Χίο

Περιοδεία Αλκιβιάδη Στεφανή στη Χίο

Την περιοδεία του στο νησί της Χίου συνέχισε χθες, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ».

Ξεκινώντας με την Αστυνομία της Χίου είχε ιδιαίτερες συναντήσεις με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τους Διοικητές της Τροχαίας και της Ασφάλειας. Συζήτησαν για τις προκλήσεις που τους απασχολούν ενώ ο κ. Στεφανής εξήρε το έργο τους και τόνισε το ρόλο της ΕΛΑΣ στη δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος διαβίωσης για τους πολίτες.

Συνεχίζοντας, επισκέφτηκε την αγορά της Χίου, όπου επικοινώνησε το όραμά του για την επόμενη πενταετία, στους πολίτες της πόλης και αντάλλαξε με αυτούς απόψεις για το μέλλον του τόπου.

Στην επίσκεψή του στο εργατικό κέντρο συναντήθηκε με συνταξιούχους ναυτικούς, κατέγραψε τις ανησυχίες τους και τόνισε ότι με ομαδική, σκληρή και μεθοδική δουλειά οι προκλήσεις αντιμετωπίζονται με επιτυχία.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε Δημοτικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες της Περιφέρειας, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους, εστιάζοντας στις συνθήκες εργασίας καθώς και στους προβληματισμούς τους αναφορικά με τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες της Χίου.

Επόμενος σταθμός του ήταν το νοσοκομείο της Χίου, όπου συναντήθηκε με τη Διοικήτρια και το προσωπικό του νοσοκομείου, γιατρούς και νοσηλευτές, κατέγραψε τις ελλείψεις, άκουσε τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις τους, οι οποίες στοχεύουν σε ένα νοσοκομείο ακόμη καλύτερο, που όλα τα περιστατικά υγείας θα αντιμετωπίζονται επιτόπου και με επιτυχία.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα χωριά Θυμιανά, Νεοχώρι, Καλλημασιά, Νένητα και Βουνό, όπου συνομίλησε με του κατοίκους τους και αντάλλαξαν ιδέες για τη δημιουργία συνθηκών παραμονής των νέων στα χωριά

To top