Κεραμειά: Θανάτωσαν σκύλο με φόλα στην αυλή σχολείου

Κεραμειά: Θανάτωσαν σκύλο με φόλα στην αυλή σχολείου
Η «Σόφη» στη διαμαρτυρία κατοίκων για τη θανάτωση της «Μπίνγκο» περίπου ένα χρόνο πριν

Μπροστά  σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κεραμειών το πρωί της Δευτέρας -την πρώτη μέρα επιστροφής τους στο σχολείο-  όταν είδαν ένα  σκυλάκι να βγάζει  αφρούς από το στόμα του και στο προαύλιο του σχολείου και λίγη ώρα αργότερα ξεψύχησε στο κτηνιατρείο όπου μεταφέρθηκε. Σύμφωνα με καταγγελία της ιδιοκτήτριας του σκύλου Χ.Α. η σκυλίτσα κάθε πρωί ακολουθούσε τον γιο της και τον συνόδευε στο σχολείο και έπειτα επέστρεφε σπίτι. Αυτή τη φορά, η πρώτη μέρα επιστροφής στο σχολείο, σημαδεύτηκε από αυτό το τραγικό συμβάν.

Λίγη ώρα αφότου ο γιος της πήγε σχολείο, γύρισε πίσω τρομαγμένος για να φωνάξει τη μητέρα του αφού η σκυλίτσα έβγαζε αφρούς από το στόμα. « Κατευθείαν, έτρεξαν στο σχολείο, μετέφεραν το σκύλο στο κτηνιατρείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων να το κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η ιδιοκτήτρια της «Σόφης» – όπως ήταν το όνομα του σκύλου- δήλωσε στον «Αίολο» ότι θα κινηθεί νομικά, με σκοπό να βρεθούν οι δολοφόνοι του σκύλου. «Η Σόφη ήταν οικογένεια, ήταν η καλύτερη φίλη και η δική μου και του γιου μου», τόνισε η ίδια.

Πρόκειται για το δεύτερο αποτρόπαιο συμβάν θανάτωσης ζώου στην περιοχή μετά την «Μπίνγκο» που είχε συγκλονίσει μαθητές και πάλι στο σχολείο των Κεραμειών. Τραγική ειρωνία η «Σόφη» ήταν μαζί με τους ιδιοκτήτες της, σε διαμαρτυρία κατοίκων στα Κεραμειά για τη θανάτωση της «Μπίνγκο» και έμελλε και εκείνη λίγους μήνες μετά να χάσει τη ζωή της. Δυστυχώς παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων και κυρίως παιδιών,  για τις θανατώσεις ζώων, κάποιοι συνεχίζουν να σκορπάνε το θάνατο, πληγώνοντας τις παιδικές ψυχές.

To top