Στη Λέσβο ο διάσημος ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν

Στη Λέσβο  ο διάσημος ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν

Στη Λέσβο επισκέφθηκε ο διάσημος ηθοποιός  Πίρς Μπρόνσναν. Ο ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από το ρόλο του Τζεϊμς Μπόντ  βρέθηκε στο γραφικό  Σίγρι και επισκέφθηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους.

Ο Πιρς Μπρόσναν απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα  παρέα με τον -ελληνικής καταγωγής- επιχειρηματίας Τζον Πολ Ντετζόρια  και ταξιδεύουν με πολυτελή θαλαμηγό στο  Αιγαίο. Η Λέσβος μπήκε  στο πρόγραμμα …λόγω της κακοκαιρίας Daniel καθώς κατευθυνόμενη η θαλαμηγός για τη Μύκονο , λόγω των καιρικών συνθηκών αναγκάσθηκε ν’ αλλάξει πορεία και κατέπλευσε βορειότερα στο Δυτικό άκρο της Λέσβου, το Σίγρι.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα του Νίκου Καρύδη με τη λεζάντα:

Ο γνωστός ηθοποιός Pierce Brosnan κατευθυνόμενος για διακοπές με το ιδιωτικό του σκάφος για τη Μύκονο άλλαξε τα σχέδιά του λόγω των καιρικών συνθηκών Daniel και κατέπλευσε βορειότερα προς τον κόλπο του Σιγρίου χθες βράδυ. Σήμερα το πρωί δεχτήκαμε την επίσκεψή του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους και ο ίδιος έδειξε ότι εντυπωσιάστηκε πραγματικά από τα εκθέματα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και καπέλο
Ο διάσημος ηθοποιός είχε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσει τα διάσημα πιάτα του εστιατορίου Cavo doro στο Σίγρι
Π
To top