Π. Τσακύρης για την αποπομπή του από τη θέση του Αντιδημάρχου: «Η αλήθεια θα αποδειχθεί»

Π. Τσακύρης για την αποπομπή του από τη θέση του Αντιδημάρχου: «Η αλήθεια θα αποδειχθεί»

Ο πρώην  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης σε γραπτή δήλωσή σχολίαζοντας την απόφαση του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη με την οποία παύεται από τα καθήκοντά του, τονίζει ότι η «όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα αποδειχθεί η αλήθεια». Απαντά δε στην καθυστέρηση αποδοχής της δωρέας Γιαννέλλη τονίζοντας ότι «ουδεμία καθυστέρηση υπάρχει»

Αναλυτικά η δήλωση  του Παναγιώτη Τσακύρη:

«Δυνάμει της υπ΄ αριθμ.  2325/2023 αποφάσεως του Δημάρχου Μυτιλήνης παύομαι των καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

Θα προσπεράσω το αιτιολογικό της αποφάσεως . Εξάλλου όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα αποδειχτεί η αλήθεια.

 Όμως οφείλω να δώσω την απάντησή μου όσον αφορά τη δωρεά του κ. Γιανέλλη. Είμαι από τους πρώτους που έχουν τιμήσει το δωρητή και με πρόταση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο δύο αίθουσες της Δημοτικής Πινακοθήκης φέρουν το όνομα του , όπου και θα τοποθετηθεί η δωρεά του. Οσο για επίρριψη ευθυνών για ακόμη μία φορά, ουδεμία καθυστέρηση υπάρχει κάτι το οποίο γνωρίζει ο κ. Δήμαρχος. Μάλιστα του έχουν αποσταλεί εδώ και  πολύ καιρό  επίσημα  έγγραφα από την υπηρεσία για τα  νόμιμα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν  , τα οποία αναμέναμε να γίνουν για να προχωρήσει η υλοποίηση της δωρεάς.

Θα ‘ θελα  από καρδιάς να ευχαριστήσω για τα τέσσερα δημιουργικά αυτά χρόνια τους υπαλλήλους της Δνσης Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης , οι οποίοι στήριξαν με αγάπη , με ζήλο, με συνεισφορά  , με αφοσίωση και ακούραστη ενέργεια τους στόχους για  όσα  όμορφα πραγματοποιήσαμε προς όφελος του τόπου.

Ευχαριστώ το μη μόνιμο προσωπικό  .  Τους υπαλλήλους των υπόλοιπων υπηρεσιών του Δήμου για την άψογη συνεργασία. Τους εθελοντές. Τους συναδέλφους Δημοτικούς συμβούλους κι Αντιδημάρχους, τους προέδρους χωριών και συλλόγους καθώς και διάφορους εξωτερικούς συνεργάτες.

Ιδίως όμως  ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια   αυτή την όμορφη προσπάθεια για την ανάδειξη του τόπου μας.

                                                                        Με εκτίμηση

                                                                        Παναγιώτης  Δ. Τσακύρης
To top