Με πτήση της «Sky Express» θα φθάσει το Άγιο Φως το Μεγάλο Σάββατο στη Μυτιλήνη

Με πτήση της «Sky Express» θα φθάσει το Άγιο Φως το Μεγάλο Σάββατο στη Μυτιλήνη

Με πτήση της Sky Express θα φθάσει το Άγιο Φως το Μεγάλο Σάββατο στη Μυτιλήνη και σε άλλες έξι περιοχές της χώρας.Το Άγιο Φως θα φτάσει με αεροσκάφος της ελληνικής κυβέρνησης από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα, το Μεγάλο Σάββατο.

Σε ανακοίνωσή της η Sky Express αναφέρει: «πιστή στις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας, θα το μεταφέρει για άλλη μία χρονιά σε 7 προορισμούς της ελληνικής επικράτειας.

Έχοντας θέσει και φέτος τους ανθρώπους, αλλά και τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη της στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας, η SKY express θα μεταφέρει το Άγιο Φως της ελπίδας και της αγάπης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, τη Ρόδο, τη Μύκονο, τη Μυτιλήνη, τη Σαντορίνη, τη Χίο και τα Κύθηρα.

Η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί νωρίς το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου με το πρόγραμμα των δρομολογίων να διαμορφώνεται ως εξής:

Η SKY express διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, το πλήρωμα της εταιρείας το Μεγάλο Σάββατο στις πτήσεις, που θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό προς τη χώρα, με σεβασμό στις παραδόσεις του Πάσχα, θα καλωσορίσει τους επιβάτες προσφέροντάς τους πασχαλινές λαμπάδες.

To top