Νέοι χειρουργικοί προβολείς στο Βοστάνειο

Νέοι χειρουργικοί προβολείς στο Βοστάνειο

Στην πλήρη αντικατάσταση δύο συστημάτων Χειρουργικού Προβολέα, προχώρησε το Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» έχοντας πάντα σαν στόχο τις ασφαλείς και  υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του νησιού.

Τα συστήματα αυτά Χειρουργικού Προβολέα αποτελούνται από κύριο και δορυφόρο προβολέα κατάλληλους για το σύνολο των χειρουργικών επεμβάσεων (συμπεριλαμβανομένων και των ενδοσκοπήσεων και αυτών στις οποίες γίνεται χρήση μικροσκοπίου). Είναι τεχνολογίας LED τελευταίας γενιάς, με πιστοποίηση CE ως ιατρική συσκευή κατηγορίας Class I.

Μέσω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για τον παραγόμενο φωτισμό τους βελτιστοποιείται το φαινόμενο σκιαλυτικότητας, εξασφαλίζοντας ένα άφθονο βάθος φωτισμού. Επιπλέον, τα κάτοπτρα είναι υψηλής ανάκλασης και μέσω της προοδευτικής προσαρμογής τους, αποφεύγεται η ανάκλαση από τη κεντρική στις περιφερειακές υπομονάδες και συνεπώς το “θάμπωμα” του χειρουργού και σε περιπτώσεις πολύωρων χειρουργείων. Διαθέτουν επίσης συμβατότητα λειτουργίας σε ψηφιακό χειρουργείο, ενώ μελλοντικά μπορούν να εξοπλιστούν με ασύρματη κάμερα τύπου Plug & Play, High Definition ή 4Κ, ασύρματης επικοινωνίας (WiFi).

To top