Μελέτες σημαντικών έργων για τις κοινότητες Παλαιοχωρίου και Κεραμειών από την Περιφέρεια

Μελέτες σημαντικών έργων για τις κοινότητες Παλαιοχωρίου και Κεραμειών από την Περιφέρεια

Τις μελέτες δυο σημαντικών έργων για τις δυο Κοινότητες Παλαιοχωρίου και Κεραμείων, που αφορούν την ασφαλτόστρωση της οδού διασταύρωση Μελίντας – Παλαιοχώρι έως Παναγιά Κρυφτή και για τα Κεραμειά την διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στη  θέση «Κούτσουρα Βρύση», παρέδωσε σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης στην Πρόεδρο του Παλαιοχωρίου Σοφία Κακλαμάνου και τον Πρόεδρο των Κεραμειών Στρατή  Χατζηκαμπάνη, παρουσία στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχοντας ιεραρχήσει τα προβλήματα και τα αιτήματα των Προέδρων όλο το προηγούμενο διάστημα και έχοντας επισκεφτεί όλα τα χωριά της Λέσβου, προχωράμε στην υλοποίηση όσων έχουμε δεσμευτεί. Η ανακατασκευή του δρόμου που ενώνει την Παναγιά Κρυφτή με το Παλαιοχώρι μήκους περίπου 3 χιλιομέτρων θα διευκολύνει την πρόσβαση των επισκεπτών και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα στην περιοχή. Παράλληλα το πάρκινγκ στα Κεραμειά είναι ένα διαχρονικό αίτημα του Προέδρου και των κατοίκων και το υλοποιούμε με μεγάλη χαρά».

Η Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιοχωρίου δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον που δείχνει για την περιοχή μας όλο αυτό το διάστημα της θητείας του. Ο δρόμος προς την Παναγιά Κρυφτή είναι ένα έργο που θα βοηθήσει στην εύκολη πρόσβαση και προφανώς θα εξυπηρετήσει τους επισκέπτες».

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεραμειών δήλωσε:

« Ένα έργο που η περιοχή αναζητά να γίνει εδώ και 40 χρόνια, προχωρά προς υλοποίηση με την βοήθεια του Περιφερειάρχη. Είναι σημαντικό για μας και θα μας λύσει πολλά προβλήματα. Τον ευχαριστούμε γιατί είναι στο πλευρό μας».

 

To top