3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας ο Γ.Γιαννόγλου

3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας ο Γ.Γιαννόγλου

Την Κυριακή 16 Ιουλίου διεξήχθη στο Καρπενήσι το τελευταίο αγώνισμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής ποδηλασίας 2023, το αγώνισμα του XCE Eliminator, στο οποίο ο Γιάννης Γιαννόγλου κατέκτησε την 3η θέση.

Στον αγώνα XCO του Σαββάτου οι διαφορές με την κορυφή ήταν αμελητέες. 4ος ο Γιαννόγλου με 1:47 μόλις δευτερόλεπτα με τον πρώτο, 1:27 με τον 2ο και μόλις 0:20 δλ με τον τρίτο.
Για τον αγώνα XCE στις ατομικές χρονομετρήσεις ο Γιαννόγλου έκανε τον καλύτερο χρόνο σε όλους τους master και πήρε τον αριθμό 1.
Στο πρώτο race για τους 32 ήταν πρώτος από την αρχή μέχρι το τέλος με σημαντική διαφορά από όλους τους υπόλοιπους που αγωνιζόταν για την πρόκριση.
Στο δεύτερο race για τους 16 πάλι πρώτος από την αρχή μέχρι το τέλος, με διαφορά από τους συναθλητές του που διεκδικούσαν μια θέση στον επόμενο αγώνα.
Στο τρίτο race ακριβώς τα ίδια και στο τέταρτο και τελικό ξεκίνησε πολύ δυναμικά και ήταν πρώτος μέχρι τα 3/4 της διαδρομής. Στα τελευταία 200 μέτρα όμως, τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν οι 2 πρώτες θέσεις και να κατακτήσει την πολύ καλή 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2023 Κατηγορία Μάστερς.

To top