ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: “Οχι” στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ στην Άντισσα

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: “Οχι” στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ στην Άντισσα

Ανακοίνωση σχετικά με το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Άντισσα εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

Οι πολιτικές ερημοποίησης της υπαίθρου συνεχίζονται…
Η κυβέρνηση της ΝΔ λίγες ημέρες μετά τις εκλογές συνεχίζει ταχύτατα να εφαρμόζει την πολιτική ερημοποίησης των χωριών μας και της υπαίθρου.
Αφού έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τα κέντρα υγείας σε όλη την Λέσβο, μέσω διαρροής στα τοπικά ΜΜΕ ανακοινώνεται το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Καταστήματος Άντισσας και μάλιστα από την επόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου!
Στα κρυφά και με τη μέθοδο του «ξαφνικού θανάτου» κλείνει ένα ακόμα κατάστημα των ΕΛΤΑ, υποβαθμίζοντας τις ταχυδρομικές και οικονομικές υπηρεσίες που παρέχονται στους κατοίκους της Άντισσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Αποτέλεσμα είναι να δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα συνταξιούχων, εργαζόμενων, αγροτών της ευρύτερης περιοχής.
Δυστυχώς, τα τελευταία στοιχεία της απογραφής του πληθυσμού της Λέσβου και ειδικά για τον δήμο της Δυτικής Λέσβου δεν ήταν αρκετά για να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης που έχει ως στόχο τη συνεχή υποβάθμιση και κλείσιμο δημοσίων δομών και υπηρεσιών.
Καλούμε τους αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς παράγοντες του νησιού να πάρουν άμεσα θέση για να αποτραπεί το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Άντισσα.

 

To top