Αποτράπηκε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του Γιάννη Παληού

Αποτράπηκε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του Γιάννη Παληού

Αποτράπηκε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του Γιάννη Ν. Παληού, που ήταν προγραμματισμένος να διενεργηθεί την Παρασκευή 7 Ιούλη στη Μυτιλήνη, μετά τη δυναμική κινητοποίηση που πραγματοποίησαν σωματεία, φορείς και κάτοικοι της Χίου έξω την «Alpha Bank».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την δυναμική κινητοποίηση που πραγματοποίησαν σωματεία, φορείς και κάτοικοι της Χίου (χθες Τετάρτη 5 Ιούλη) έξω την «Alpha Bank» στη Χίο, αποτράπηκε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του Γιάννη Ν. Παληού, που ήταν προγραμματισμένος για να διενεργηθεί αύριο Παρασκευή 7 Ιούλη στη Μυτιλήνη.

Τα Σωματεία και οι φορείς έκαναν συγκέντρωση έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας και στη συνέχεια προχώρησαν σε κατάληψή του, απαιτώντας να βρεθεί λύση.

Παρά τις όποιες προσπάθειες των «κορακιών» να πάρουν χρήματα από τον επαγγελματία, καθώς ενώ αρχικά είχε ειπωθεί πως αναστέλλεται ο πλειστηριασμός αργότερα του ζητήθηκε η κατάθεση προκαταβολής, οι συγκεντρωμένοι, με τη αποφασιστικότητα τους απαίτησαν και κέρδισαν την αναστολή της εκτέλεσης.

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας, για να μην χαθεί κανένα σπίτι εργάτη, άνεργου, αγρότη, μικρού επαγγελματία από τα «κοράκια»-funds.

Καλούμε τον λεσβιακό λαό να είναι σε ετοιμότητα για ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.

Καλούμε επίσης τους συντοπίτες μας, που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Λέσβου και στα Σωματεία, και όλοι μαζί, οργανωμένα, να βάζουμε φρένο σε όσους προσπαθούν να μας επιβάλλουν την φτώχεια και την εξαθλίωση.

Κάνουμε πράξη το σύνθημα «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό».

To top