Περιοδείες του Χαράλαμπου Αθανασίου

Περιοδείες του Χαράλαμπου Αθανασίου

Πλήθος επαφών και περιοδειών πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου το τριήμερο 17 με 19 Ιουνίου.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου παρακολούθησε το Μέγα Εσπερινό χοροστατούντων των Μητροπολιτών Μηθύμνης Χρυσοστόμου και Μυτιλήνης Ιακώβου ενώ ακολούθησε η λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και των Ιερών Εικόνων των Αγίων μέσω της προκυμαίας στον Μητροπολιτικό Ναό. Το βράδυ παρευρέθηκε ως προσκεκλημένος σε γεύμα που πραγματοποίησε ο Ροταριανός Όμιλος Μυτιλήνης όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα μέλη του πλήθος θεμάτων που αφορούν το νησί και σχετίζονται με περιβαλλοντικά, κοινωνικά, αναπτυξιακά κ.α. ζητήματα.

Το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου παρέστη στον Μητροπολιτικό Ναό όπου πραγματοποιήθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Θεοδώρου στο κέντρο του Ναού, Ιερουργούντων των Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου, Σερρών κ. Θεολόγου, Λήμνου κ. Ιεροθέου, και Μυτιλήνης κ. Ιακώβου. Το μεσημέρι παρακολούθησε τον τελευταίο αγώνα του Αιολικού στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης όπου σε πανηγυρικό κλίμα η ομάδα γιόρτασε την άνοδο της στην Β’ Εθνική κατηγορία. Μετά το πέρας του αγώνα περιόδευσε στις κοινότητες του Τρίγωνα, της Πλαγιάς και κατέληξε στο Πλωμάρι.

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου το απόγευμα περιόδευσε στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα ξεκινώντας από τους Λάμπου Μύλους, έπειτα επισκέφτηκε τα Κεραμειά και το Ίππειος όπου τον υποδέχθηκε θερμά πλήθος κόσμου. Τέλος επισκέφτηκε το Κάτω Τρίτος όπου και εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του χωριού. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στα όμορφα και γραφικά Πηγαδάκια.

Σε κάθε στάση ο κ Αθανασίου είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους κατοίκους για την στήριξή τους στην Νέα Δημοκρατία στις κάλπες της 21ης Μαΐου και μετέφερε το μήνυμα την νίκης τονίζοντας ότι πρέπει όλοι μαζί, ακόμα περισσότερο αυτή την φορά, να στηρίξουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να συνεχίσει ως Πρωθυπουργός την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ελλάδας.

To top