Συναντήσεις Άρη Χατζηκομνηνού με συνοριοφύλακες και πυροσβέστες

Συναντήσεις Άρη Χατζηκομνηνού με συνοριοφύλακες και πυροσβέστες

Συναντήσεις με τους συνοριοφύλακες και με τους πυροσβέστες καθώς και με τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Παναγιώτη Κυπριωτέλλη είχε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας νομού Λέσβου Άρης Χατζηκομνηνός, τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηκομνηνός πραγματοποίησε επίσκεψη σε κλιμάκιο συνοριοφυλάκων την Τρίτη 16 Μαΐου όπου και τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα αποτελεσματική βοήθεια στην αντιμετώπιση του φαινομένου της παράτυπης μετανάστευσης και δεσμεύτηκε να είναι παρών και αρωγός στις λύσεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, όπως περισσότερα μέσα αλλά και άτομα, ώστε να φυλάσσονται τα σύνορά μας με σοβαρότητα και απόλυτο επαγγελματισμό.

Στη συνέχεια των επισκέψεών του ο κ. Χατζηκομνηνός την Τετάρτη 17 Μαΐου, είχε συνάντηση με την διοίκηση αλλά και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου δήλωσε στους πυροσβέστες μας, που πάντα είναι στην πρώτη γραμμή όταν και όπου χρειαστεί! Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο που είχε με τον Περιφερειακό Διοικητή και τους πυροσβέστες (εποχικούς και μόνιμους), τονίστηκε η σημασία της σωστής λειτουργίας της πολιτικής προστασίας και συνεπώς και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, τόσο από πλευράς υποδομών όσον και από πλευράς στελέχωσης.

 

To top