Συνάντηση Βάσως Χοχλάκα με το Προεδρείο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Λέσβου

Συνάντηση Βάσως Χοχλάκα με το Προεδρείο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Λέσβου

Συνάντηση με το Προεδρείο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λέσβου είχε η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ νομού Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα όπου και συζητήθηκε για την υποστελέχωση και για τα εν γένει ζητήματα που απασχολούν όλες τις δομές της δημόσιας διοίκησης.

«Εστιάσαμε στην προβληματική κατάσταση που επικρατεί στους ΟΤΑ, την οποία γνωρίζω πολύ καλά από προσωπική εμπειρία λόγω υπηρέτησης σε θέσεις ευθύνης στο Δήμο. Επιπλέον, εστιάσαμε και στις ελαστικές σχέσεις εργασίας και στις συνέπειές τους που μας απασχολούν σε ημερήσια διάταξη στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στην παράλογη αξιολόγηση υπαλλήλων και καθηγητών.  Συζητήσαμε καίρια ζητήματα όπως η αναξιοκρατία, η μείωση του προσωπικού στις υπηρεσίες, οι άνθρωποι που εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και είναι δέσμιοι των συμβάσεων, κ.α» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η υποψήφια βουλευτής και ξεκαθαρίζει: «Ο νόμος Χατζηδάκη είναι νόμος που στραγγαλίζει τους εργαζομένους».

«Στο ΠΑΣΟΚ είμαστε ξεκάθαροι στις θέσεις μας:

• Νέο μισθολόγιο για τους δημόσιους υπαλλήλους, με ανάλογες αυξήσεις στα κλιμάκια.
• Δημιουργία αξιοκρατικού συστήματος επιβράβευσης της προσπάθειας τους
• Καμία πρόσληψη στο Δημόσιο εκτός ΑΣΕΠ.», τονίζει η ίδια.

Παράλληλα, η κα Χοχλάκα επισκέφθηκε τα χωριά Πάμφιλα, Μόρια, Λουτρά, Πηγή και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

To top