Άρης Χατζηκομνηνός: «Δεύτερη φορά αριστερά δε θα υπάρξει»

Άρης Χατζηκομνηνός: «Δεύτερη φορά αριστερά δε θα υπάρξει»

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου παρουσίασε ο υποψήφιος βουλευτής ν. Λέσβου Άρης Χατζηκομνηνός στην προεκλογική ομιλία που πραγματοποίησε τη Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ενώ βολές εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή το μεταναστευτικό και την οικονομία.

Ο υποψήφιος βουλευτής στην αρχή της ομιλίας του έκανε ειδική αναφορά και ευχαρίστησε τον πρώην βουλευτή Γιάννη Γιανέλλη, που παρευρέθηκε στην ομιλία του ενώ ανέφερε ότι εκείνος ήταν που εφάρμοσε πρώτος το μεταφορικό ισοδύναμο.

Στη συνέχεια, ο κος Χατζηκομνηνός είπε «αν με ρωτήσετε ποιος είμαι, θα έλεγα ότι είμαι ένα κύτταρο από τη δίκη μας κοινωνία, έζησα όλα τα χρόνια σε αυτόν τον τόπο και ήμουν παρών σε όλες τις μάχες δυναμικά ασυμβίβαστα και με ειλικρίνεια. Να μου δώσετε την ευκαιρία να είμαι η φωνή αυτού του τόπου. Δεν είχα ποτέ δυο πρόσωπα και δεν πάτησα ποτέ σε δυο βάρκες».

Ο ίδιος μίλησε για τα προβλήματα στα νησιά του Β. Αιγαίου και τόνισε πως το μεγαλύτερο είναι το δημογραφικό, η ενέργεια, το εμπορικό λιμάνι που βρίσκεται μέσα στη πόλη καθώς και ο τουρισμός που ειναι υποτονικός τα τελευταία χρόνια.

Ο υποψήφιος βουλευτής σχολίασε τα χρόνια που κυβερνούσε τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ , χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως άνθρωπο του «ψεύδους και της απάτης» ενώ τόνισε πως όταν ο λαός του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία αύξησε φόρους και μείωσε τις συντάξεις. Φυσικά, από την ομιλία του κ. Χατζηκομνηνού δεν έλειψε και η αναφορά του στο μεταναστευτικό λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «μας έκανε να ντρεπόμαστε να κυκλοφορούμε στον τόπο μας», υπογράμμισε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεπούλησε τη Μακεδονία στα Σκόπια, χρέωσε το υπερταμείο της χώρας και οδήγησε τη μεσαία τάξη σε εξαθλίωση.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε, αύξησε τις συντάξεις και τους μισθούς. Όσον αφορά το μεταναστευτικό υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός μείωσε τον πληθυσμό των μεταναστών, έλεγξε τις ΜΚΟ, φύλαξε τα σύνορα με αποτροπή και δημιούργησε κλειστές ελεγχόμενες δομές, «Γιατί; Για να μη ξαναζήσει η λεσβος όλες τις τραγικές εικόνες που ζήσαμε», δήλωσε ο κος Χατζηκομνηνός.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Άρης Χατζηκομνηνός ανέβασε στο βήμα την συνυποψήφια του Αφροδίτη Βατή ενώ η συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν τα εγγόνια του τον αγκάλιασαν και του πρόσφεραν λουλούδια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ο Δήμος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος όπως και μέλη της τοπικής αρχής.

To top