Περιοδεία ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Περιοδεία ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Περιοδεία πραγματοποίησε την Τετάρτη κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλή τη βουλευτή του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια Μαρία Κομνηνάκα, καθώς και την Λουΐζα Ράζου μέλος του ΠΓ, στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο».

Η βουλευτής περιόδευσε σε τμήματα του Νοσοκομείου και συνομίλησε με εργαζόμενους. Στις συζητήσεις μαζί τους, ξεχώρισε ο έντονος προβληματισμός για την κατάσταση στο Νοσοκομείο και γενικά στο χώρο της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα και μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας για μετατροπή των δημόσιων Νοσοκομείων σε ΝΠΙΔ. Αναδείχτηκαν για μια ακόμη φορά οι σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά τμήματα και κλινικές, όπως πολλές φορές έχουν αποτυπωθεί και σε ερωτήσεις του ΚΚΕ στη Βουλή.

Από τη μεριά της η βουλευτής ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος για την υγεία και το Βοστάνειο, για τις εργασιακές σχέσεις, την ακρίβεια κ.τ.λ. Εξέφρασε την διαχρονική στήριξη του Κόμματος στις διεκδικήσεις και τους αγώνες των υγειονομικών και την αναγνώριση των καθημερινών υπεράνθρωπων προσπαθειών τους για να μείνουν όρθιες οι δημόσιες δομές υγείας και τους κάλεσε να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που προασπίζεται σταθερά την υγεία και τα συμφέροντα τους, τόσο εντός Βουλής, όσο και μέσα στους εργασιακούς χώρους και τις γειτονιές. Τέλος τους κάλεσε και στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα με ομιλητή το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στις 8μμ στην Πλατεία Σαπφούς.

To top