49χρονη: «Ποτέ δεν θέλησα να του κάνω κακό. Ήταν παρόρμηση της στιγμής»

49χρονη: «Ποτέ δεν θέλησα να του κάνω κακό. Ήταν παρόρμηση της στιγμής»

Σε γραπτή δήλωσή της που δημοσιοποίησε το  MEGA, η 49χρονη  που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον 58χρονο σύζυγό της, έκανε λόγο για «άτυχη συγκυρία» λέγοντας πως ποτέ δε θέλησε να κάνει κακό στον άντρα της. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξ αιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο. Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του συζύγου μου και τη δοκιμασία που περνά εξαιτίας μιας ατυχούς συγκυρίας, από μια παρόρμηση που μας έφερε όλους σε τραγική θέση, ωσάν να μην έχουμε βιώσει μέχρι τώρα ανείπωτο πόνο, ατελείωτη θλίψη και αφάνταστη στεναχώρια, προσπαθώντας να συνέλθω και εγώ η ίδια από το γεγονός το οποίο συντάραξε συθέμελα τον ψυχικό μου κόσμο, οφείλω να πω τα ακόλουθα χωρίς να προσπαθώ να εξασφαλίσω οποιοδήποτε αυτοδικαιολογητικό άλλοθι: Ποτέ μα ποτέ δεν προαποφάσισα, δεν προσχεδίασα, δεν προμελέτησα, δεν επιβουλεύτηκα τη ζωή του συζύγου μου. Ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξ αιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο. Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί. Αμέσως η ίδια, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, έσπευσα να κατασβέσω την πυρκαγιά, πράγμα που επέτυχα, με αποτέλεσμα να υποστώ εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον σύζυγό μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισής της κ. Τάσος Χατζηγιάννης έκανε γνωστό ότι από βιντεοσκοπημένο υλικό φαίνεται ότι δεν έβαλε η 49χρονη φωτιά. Τον περιέλουσε με βενζίνη και επειδή κάπνιζαν και οι δύο ξέσπασε η φωτιά την οποία προσπάθησε η ίδια να σβήσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To top