155 γεύματα αγάπης σε άπορες και ευπαθείς οικογένειες από το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου

155 γεύματα αγάπης σε άπορες και ευπαθείς οικογένειες από το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου

Το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου με τη χορηγία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου πραγματοποίησε  την Παρασκευή 7 Απριλίου, κοινωνική δράση εθελοντισμού και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, προσφέροντας 155 γεύματα αγάπης σε άπορες οικογένειες και ευπαθείς ομάδες σε όλα τα χωριά της Λήμνου.

Η δράση προσφοράς, όπως και πέρυσι το Πάσχα, υλοποιήθηκε έπειτα από αίτημα της Διευθύντριας του ΙΕΚ κ. Ιουλίας Λυγδά προς τον Πρόεδρο του Ο.Κ.Π.Α. κ. Παναγιώτη Μουστάκα, για χορηγία της δράσης. Η πρόταση έγινε αμέσως αποδεκτή και η δράση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ο έμπειρος chef – Εκπαιδευτής του ΙΕΚ, Ηλίας Κελεμένης, μαζί με τους σπουδαστές του Τμήματος «Τεχνικός μαγειρικής τέχνης -Αρχιμάγειρας Chef» Δ εξαμήνου του ΙΕΚ μαγείρεψαν 155 ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ, στην επαγγελματική κουζίνα του Ξενοδοχείου Lemnos Village Resort, που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση των εργαστηριακών μαθημάτων του ΙΕΚ.
Παρασκευάστηκαν νηστήσιμα και μη νηστήσιμα φαγητά: σουπιές με πατάτες κοκκινιστές φούρνου, κοτόπουλο στο φούρνο με ριζότο και σάλτσα παστίτσιο.
Τα 155 Γεύματα Αγάπης παραλήφθηκαν ζεστά και άμεσα το μεσημέρι της ίδιας μέρας και διανεμήθηκαν μέσω του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

 

To top