Επίσκεψη Στρατή Κύτελη στις παιδικές κατασκηνώσεις Νεάπολης

Επίσκεψη Στρατή Κύτελη στις παιδικές κατασκηνώσεις Νεάπολης

Το εργοτάξιο των Παιδικών Κατασκηνώσεων Νεάπολης (ΠΙΚΠΑ) επισκέφθηκε σήμερα το πρωί  ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης.

Παρόντες κατά την επίσκεψη ήταν ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Ευάγγελος Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Μυτιλήνη Α.Ε.», Δημοσθένης Χατζηγιάννης, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δ.Σ. των Παιδικών Κατασκηνώσεων, Δήμητρα Αλεξανδρή, ο Γ.Γ. του Δήμου Μυτιλήνης, Ηρακλής Κουντουρέλλης, ο Γενικός Διευθυντής του Αναπτυξιακού, Τάσος Μπαλής, ο Τεχνικός Διευθυντής, Νίκος Τσολακούδης, ο επιβλέπων Μηχανικός, Στρατής Χατζόγλου, καθώς και ο ανάδοχος του έργου, Αλέξανδρος Ζούρος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης διαπιστώθηκε η πρόοδος των εργασιών, σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου «Εργασίες συντήρησης και επισκευής υποδομών και εξοπλισμού, συντήρησης και επέκτασης πυροσβεστικού δικτύου στις κατασκηνώσεις Νεάπολης», το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ήδη έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση και για το έργο «Αναβάθμιση Η/Μ εγκαταστάσεων και δικτύου πυρόσβεσης στις εγκαταστάσεις Νεάπολης», από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

To top