Πήρε “το αίμα του πίσω” ο Μίλτος Τεντόγλου στο Λιέβεν Αποθεώθηκε στο Twitter

Πήρε “το αίμα του πίσω” ο Μίλτος Τεντόγλου στο Λιέβεν Αποθεώθηκε στο Twitter

Πήρε “το αίμα του πίσω” ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ του Λιέβεν, αφού, λίγες ώρες μετά την ακύρωση της μεγάλης του επίδοσης με 8,40μ στο Τορούν λόγω…χρώματος παπουτσιών, ο μεγάλος μας αυτός αθλητής έδωσε την απάντησή του στην  Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου και πέτυχε το άλμα των 8,41μ πετυχαίνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40μ. γιατί μπορώ να κάνω ένα ανάλογο όποτε θέλω», δήλωνε ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης και λίγο αργότερα, επιβεβαίωσε ότι είναι σε θέση να κάνει πράξη όσα υπόσχεται. Σε έναν από τους καλύτερους αγώνες της ζωής του, πήδηξε στα 8.31 μ., 8,34 μ., 8,37 μ. και 8,41 μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Τα φώτα στράφηκαν και πάλι πάνω του και το Twitter έπαθε παράκρουση. Οι χρήστες αποθέωσαν τον Τεντόγλου για το ρεκόρ του και το hashtag με το όνομά του έγινε πρώτο trend.

Αρκετοί ήταν αυτοί που εστίασαν στο γεγονός ότι έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί στην οργισμένη ανάρτησή του, ενώ άλλοι τρόλαραν την World Athletics για την ακύρωση του άλματος.

«Στον σπουδαίο αθλητή μας για αυτό που του κάνανε με την ακύρωση του 8,40 ταιριάζει απόλυτα η φράση ‘Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε Μιλτάρα’», «Χαζοί είναι να τον ακυρώσουν πάλι; Μετά θα πάει και θα πηδήξει 9 μέτρα», «Είναι καιρός να μεγαλώνει τα σκάμα διαφορετικά θα έχουμε τραυματισμό», «Αφού δεν σας άρεσε το 8,40 πάρτε 8,41. Είσαι μάγκας!», είναι μόνο κάποια από τα tweets.

To top